Solamøtet 2022 avlyst

13.12.2021
Bilde fra Solamøtet i 2020. Fra venstre Adm.dir i NHO,Ole Erik Almlid, daværende Næringsminister Iselin Nybø, og daværende Helseminister, Bent Høie. Fotograf Jan Inge Haga.
Solamøtet som var planlagt 10. januar 2022 avlyses.

Det er en beslutning som har vært vanskelig å ta, spesielt siden dette er andre gang vi ser oss nødt til å avlyse, sier prosjektleder i NHO, Svanhild Hestnes Sondresen i en pressemelding.
 

I 30 år har Solamøtet vært Rogalands viktigste næringspolitiske møteplass for ledere fra næringsliv, forskning, politikk og forvaltning. Møteplassen skal legge til rette for samtaler, planlagte og spontane møter mellom deltakere. Med den smittesituasjonen som er nå og beskrivelsen av forventet utvikling i Rogaland, ser vi at avlysning blir nødvendig. I en veldig uforutsigbar tid er det viktig for oss å være så forutsigbare som mulig overfor våre medlemmer, foredragsholdere og leverandører, sier Sondresen.
 

Hele intensjonen bak Solamøtet er å være en møteplass hvor man skal sette den næringspolitiske agendaen for året som kommer. Vi har derfor konkludert med at å utsette til lenger utpå våren ikke er hensiktsmessig. I tillegg ville det krevd mye ressurser da man måtte begynt store deler av programarbeidet på nytt siden møtet inkluderer mange med tette kalendere.  

Vi synes dette er fryktelig trist, men gleder oss til å komme sterkt tilbake i januar 2023, avslutter Sondresen.

Vil du motta nyhetsbrev og invitasjoner?
Arrow

Hovedsamarbeidspartnere

SPV
Karmsund havn
Vassbakk & stol
Haugesund sparebank
Haugaland Kraft
Gassco
Dnb
Hatteland
A. Utvik
Sparebank 1 SR-bank
Hydro
Eurojuris Haugesund