Spisset kurstilbud

04.12.2023
Validé Haugesundregionen tilbyr et femdagers kurs i merkevarebygging for selskaper som har kunder i bedriftsmarkedet.
Validé Haugesundregionen tilbyr et fem dages kurs i merkevarebygging for selskaper i bedriftsmarkedet. Kurset er spesielt rettet mot selskap som opererer i en teknologiintensiv bransje.
Validé Haugesundregionen tilbyr i følge en pressemelding et nyttig og inspirerende kurs i merkevarebygging for selskaper som har kunder i bedriftsmarkedet (B2B). Fem kursdager, fra februar til juni, med grundig innføring i hvordan bygge en troverdig merkevare. Kurset bruker en virkelighetsnær metodikk som betyr at du sitter igjen med praktiske verktøy, nyttig kunnskap og resultat fra arbeidsoppgaver hvor du har jobbet med din egen strategi. Kurset ble kjørt for første gang tidligere i år, med strålende tilbakemeldinger fra over 20 deltakende bedrifter. Kurset er for bedrifter som vil at merkevaren skal "lyse av verdier og gi et varig kvalitetsinntrykk", i følge Validé. 

Kurset er spesielt rettet mot selskap som opererer i en teknologiintensiv bransje, og som rigger seg for vekst, nasjonalt eller internasjonalt. Programmet er åpent for alle, og med fordeler for inkubatorbedrifter og bedrifter tilknyttet næringshager.Gjesteforelesere fra næringslivet bidrar på hver modul.

-De fleste tenker på reklame rettet mot forbrukere når de snakker om merkevarebygging. Men de fleste bedriftene vi i Validé Haugesundregionen rigger for vekst, retter seg mot et bedriftsmarked. Hva er viktig for deres merkevarestrategi? Her er det et kompetansegap, og vi har ikke funnet kurstilbud som er spisset nok. Derfor har vi dradd i gang B2B Branding og bærekraft, sier Åse Samdal, forretningsutvikler i Validé Haugesundregionen.

Her kan du finne mer informasjon om kurset
 

Om Validé Haugesundregionen:
Inkubatoren Validé Haugesundregionen hjelper gründere og bedrifter som har gode forretningsideer med å få ideer fram til lønnsom virksomhet. Vi tilfører kompetanse, nettverk og tilgang til kapital. Slik rigger vi selskap til vekst.
 
Vil du motta nyhetsbrev og invitasjoner?
Arrow

Hovedsamarbeidspartnere

SPV
Karmsund havn
Vassbakk & stol
Haugesund sparebank
Haugaland Kraft
Gassco
Dnb
Hatteland
A. Utvik
Sparebank 1 SR-bank
Hydro
Eurojuris Haugesund