Starter nytt firma sammen

15.03.2022
Nils Inge Vikanes, partner i Vikanes Bungum Arkitekter AS og Arne Støle-Hansen, daglig leder i Petter J. Rasmussen AS. Nå starter de Areal & Landskap AS sammen. 
Skal levere tjenester innen arealplanlegging og landskapsarkitektur
Areal & Landskap AS blir navnet på det nye selskapet to av regionens ledende firmaer innen arkitektur og bygningsprosjektering/byggeadministrasjon nå går sammen om å starte. Oppstart blir 1. mai, skriver de i en felles pressemelding.

Det nye firmaet skal levere tjenester innen arealplanlegging og landskapsarkitektur. I snart 30 år har Petter J. Rasmussen og Vikanes Bungum Arkitekter hver for seg bygget seg opp til å bli solide og sentrale aktører i vår region. Nå har de ambisjoner om å bygge opp en spesialisert, sterk og ledende aktør sammen. 

-Vi vil lage en ny slagkraftig enhet med spesialisering. Da samler vi denne satsingen i et nytt selskap som vi begge er eiere i, sier daglig leder i Petter J. Rasmussen, Arne Støle-Hansen.

Det nye firmaet skal videreføre og videreutvikle den kompetansen som finnes i eierfirmaene, og vil benytte ressurser fra begge firmaer i sitt arbeid.  

-Det som var stort nok før er kanskje ikke stort nok for morgendagen. Da gjelder det å slå sammen de delene som ikke utgjør kjernevirksomhet og samle de på en plass, sier partner i Vikanes Bungum Arkitekter AS, Nils Inge Vikanes.

Hjørdis Hausken blir daglig leder. Hun arbeider i dag i Cowi AS og har fagansvar for arealplanlegging der. Adressen skal deles med Vikanes Bungum Arkitekter. 
Vil du motta nyhetsbrev og invitasjoner?
Arrow

Hovedsamarbeidspartnere

SPV
Karmsund havn
Vassbakk & stol
Haugesund sparebank
Haugaland Kraft
Gassco
Dnb
Hatteland
A. Utvik
Sparebank 1 SR-bank
Hydro
Eurojuris Haugesund