Strømø Digital AS og Flowit AS slår seg sammen

23.06.2022
Medeiere i Flowit AS, fra venstre: James Persson, Camilla Klovning Strømø, Thorleif Sire og Tom Ivar Omdahl. 
-Dette vil styrke vår posisjon i markedet
-Strømø Digital AS og Flowit AS har hver for seg vokst de siste to årene. Nå har vi besluttet å slå selskapene sammen for å styrke vårt tilbud til kundene etter to års samarbeid, heter det i en pressemelding fra selskapene.

Etter sammenslåingen blir Flowit AS delt inn i tre avdelinger: Flowit Bedriftsrådgivning, Flowit Digital og Flowit Kurs & Konferanse.

-Dette for at vi skal styrke de ansattes fagområder, men også for at kundene enklere skal oppfatte hva vi tilbyr, begrunnes det i pressemeldingen.

I 2020 fusjonerte konsulentselskapene Flowit AS, Attrakt AS og Samarbeidsutvikling AS.

Flowit bistår bedrifter med forbedringsarbeid innen ledelse drift salg, personalutvikling, kurs og konferansevirksomhet. Strømø Digital AS startet opp sin virksomhet i 2020 med produkter og kompetanse innen forbedring – men da innen digitalisering og markedsføring.

Selskapene startet samarbeidet i 2020 – noe som har gitt gode resultater.

-Med et allerede etablert samarbeid, felles kunder og prosjekter ble en sammenslåing den naturlige utviklingen. Begge selskapene med tilhørende kunder hadde behov for kryss-leveranser av tjenester innen satsingsområdene markedsføring, digitalisering, bedriftsrådgivning, kurs og konferanse, uttaler selskapene.
 

Ny eierstruktur


Etter oppkjøpet får Flowit AS ny eierstruktur. Camilla Clovning Strømø og James Persson blir nye medeiere i Flowit, gjennom sine holdingsselskaper.

-Det er en glede å nå være medeier i Flowit. Flowit Digital tilbyr tjenester som er et perfekt supplement til Flowit sine kunder og ikke minst ønsker for fremtiden. Jeg er klar for å utvikle selskapet videre sammen med mine kollegaer og medeiere, sier Camilla Klovning Strømø.

Aksjepostene har dermed følgende fordeling: Camilla Klovning Strømø 15%, James Persson 15%, Tom Ivar Omdahl 15%, Øyvind Reierstad 5%. Thorleif Sire er hovedaksjonær med en eierpost på 50%.

-Fusjonen kombinerer dyp forbedringskompetanse med attraktiv digital markedskompetanse. Kombinasjonen vil skape mer verdiskapning hos våre kunder, slik at de når sine ambisiøse mål, forteller Thorleif Sire.

Om planen videre uttaler selskapene:

-Formålet med oppkjøpet er altså å sørge for at vi sammen sikrer bedre kvalitet i våre leveranser, da fagfeltene og de ansattes kompetanse utfyller hverandre. Dette vil gi et mer komplett tilbud til kundene, og ikke minst en mulighet for å utvikle nye produkter og tjenester. Dette vil styrke vår posisjon i markedet..
 
Vil du motta nyhetsbrev og invitasjoner?
Arrow

Hovedsamarbeidspartnere

SPV
Karmsund havn
Vassbakk & stol
Haugesund sparebank
Haugaland Kraft
Gassco
Dnb
Hatteland
A. Utvik
Sparebank 1 SR-bank
Hydro
Eurojuris Haugesund