Styrker teamet med flere hjemflyttere

27.06.2024
Fra venstre: Ingrid Garvik, Lars Tveit Lindtner og Maria Holstad starter i Kommunikasjonshuset etter sommeren.
– Jeg hadde ikke flyttet hjem uten en kjekk jobb, sier Ingrid Garvik
Kommunikasjonshuset legger bak seg et godt halvår med mye aktivitet. Etter sommeren forsterker selskapet teamet med flere hjemflyttere. Ingrid Garvik og Maria Holstad flytter hjem og starter opp i rollene som henholdsvis senior prosjektleder og designer. I tillegg ansettes Lars Tveit Lindtner som senior kommunikasjonsrådgiver ifølge en pressemelding.

– Vi skal styrke oss både for nåværende og nye kunder. Lars tar med seg mye erfaring fra sin tid i USA, FK Haugesund og Næringsforeningen Haugalandet. Spesielt hans erfaring med engelsk kommunikasjon vil være uvurderlig, sier daglig leder i Kommunikasjonshuset, Aleksander Knapskog.

– I tillegg har han en solid kunnskap om næringslivet. Hans forståelse for forretnings- og kommunikasjonsstrategi vil være en viktig ressurs for oss og kundene våre fremover, sier han.

Etter fullført videregående skole flyttet Ingrid Garvik til Trondheim for å studere. Etterpå gikk veien videre til Oslo. Nå flytter hun hjem til Torvastad. 

– Jeg hadde egentlig bestemt meg for at jeg ville flytte hjem på et tidspunkt, men nå føltes det naturlig å ta steget når jeg fikk en spennende jobb i Kommunikasjonshuset sier hun. 

Garvik kommer fra jobben som prosjektleder i Sykehuspartner HF hvor hun har vært ansvarlig for å kartlegge, planlegge og lede IKT-helsefaglige prosjekter. Hun har mange års erfaring med prosjektledelse og markedsføring fra blant annet et advokatselskap og ideelle organisasjoner.
 
– Da jeg så stillingen, tenkte jeg, den vil jeg ha. Rollen virker spennende. I tillegg får jeg jobbe med en interessant kundeliste, sier hun.

Maria Holstad flytter hjem etter fullførte studier. Hun tar med seg en bachelor i visuell kommunikasjon fra Universitetet i Bergen – og et øye for de detaljene som betyr enormt mye i B2B-merkevarebygging.

– Jeg gleder meg veldig til å komme i gang, sier Holstad – også hun er fra Torvastad.

 
Vil du motta nyhetsbrev og invitasjoner?
Arrow

Hovedsamarbeidspartnere

SPV
Karmsund havn
Vassbakk & stol
Haugesund sparebank
Haugaland Kraft
Gassco
Dnb
Hatteland
A. Utvik
Sparebank 1 SR-bank
Hydro
Eurojuris Haugesund