Styrker teamet ytterligere!

25.01.2021
Randi Navarro starter i Sysco i slutten av april
Randi Navarro kommer fra stillingen som IT-sjef i Kripos - nå blir hun konserndirektør i Sysco...
Dagfinn Ringås, Group CEO i SYSCO er både stolt og glad over å kunngjøre at Randi Navarro blir en del av teamet, og sier følgende om ansettelsen:

«Vi vokser kraftig i Norden og Randi bringer med seg bred erfaring med effektivisering, standardisering, automatisering og optimalisering av tjenester på tvers av land, regioner og avdelinger. Det gjør at vi vil kunne levere enda bedre og mer effektive tjenester til kundene våre framover. I tillegg har Randi veldig gode tanker, ideer og oppskrifter på hvordan vi balanserer dette med innovasjon, engasjement og tilstedeværelse tett på kundene våre i de lokale markedene vi opererer.»

Navarro har en imponerende CV, kommer fra stillingen som IT-sjef i Kripos og har tidligere hatt forskjellige lederstillinger som direktør for Vismas servicesenter, programdirektør for TietoEvrys Future Proof-prosjekt (deres datasenterkonsolidering og moderniseringsreise), Head of IT i BNP Paribas i Norden, samt Standardization & Optimization Manager i Sopra Steria. Hun har jobbet mange år i London og har en Master of Computer Science fra New Mexico Tech i USA.

«Vi er også ekstra glade for at vi med Randi får enda en kvinne inn i SYSCOs konsernledelse. Det er i tråd med våre mål innenfor mangfold. Med Randi på laget har vi en kvinneandel på 43% i toppledelsen, så nå begynner det å likne på noe» sier Dagfinn Ringås, Group CEO i SYSCO

Randi Navarro, påtroppende konserndirektør for SYSCO Managed Services, sier selv følgende om å begynne i SYSCO:

«Med røtter fra Haugesund har jeg fulgt SYSCO en god stund, og er nå veldig ivrig etter å bli en del av denne vellykkede organisasjonen. Bedriftens verdier passer godt med mine, og jeg synes selskapets visjon om å bygge et sagnomsust Tech-selskap i Norden er både utfordrende og inspirerende. Etter mange år på både kunde og leverandørsiden, har jeg lært meg viktigheten av at gode tjenester handler om gode kundeopplevelser, og jeg gleder meg veldig til å jobbe sammen med de dyktige folkene i SYSCO – for å videreutvikle, effektivisere og forbedre tjenestene slik at vi skaper enda flere digitale suksesshistorier for kundene.»
Vil du motta nyhetsbrev og invitasjoner?
Arrow

Hovedsamarbeidspartnere

Haubo
SPV
Karmsund havn
Vassbakk & stol
Haugesund sparebank
Haugaland Kraft
Gassco
Dnb
Tveit
Hatteland