To scener – torgboder og høy minglefaktor…

27.02.2024
Rossmann og Sugarbeat er klare på scenen på Haugalandskonferansens kveldsarrangement 15. mars
Kleskode - sitteplasser - mat og underholdning... Her får du svar på de mest stilte spørsmålene om Haugalandskonferansens kveldsarrangement.
 
Haugalandskonferansen tar en spennende vending - og forvandler konferansesalen til det som kan bli konferansens mest minneverdige kveldsarrangement - en ekstravagant "torgfest".

Med et herlig mangfold av matboder som representerer de ulike kommunene i regionen, blir det en variert og velsmakende reise gjennom Haugalandet!  
Fra saftige kanuttapølser og deilige "tjukkasar" fra Karmøy, til fersk sjømat fra Bokn, velsmakende vegetarretter, delikate retter som kveite og Salma fra Bømlo og hjort fra Tysvær, for å nevne noe, er det ingen tvil om at festdeltakerne vil få en smakfull opplevelse.

-Dette blir en kveld fylt med god stemning og velsmakende opplevelser som ganske sikkert vil tilfredsstille alles ganer, uttaler en entusiastisk hotelldirektør, Aslak Askeland.

Musikalske opplevelser
- Ikke bare vil magene bli mette; også ørene vil bli bortskjemt med livlig underholdning på hele to scener, legger prosjektleder Ingeline Kaldestad til – og fortsetter:
Rossmann og Sugarbeat har i aller høyeste grad sterk tilhørighet til Haugalandet – og gleder seg til å bidra til topp stemning og herlige musikalske opplevelser gjennom kvelden!

Rossmann blir beskrevet som artisten som den litt rare tanten din elsker, men som også din lillebror har plakater av på veggene. Med en blanding av viser, rock og americana skriver og synger han seg inn i hjertet til de fleste. 
Karmøyartisten med base i Oslo tar med hele bandet for å levere en konsertopplevelse man husker i lang tid fremover.

Det andre bandet som skal sørge for at stemningen topper seg er Sugarbeat:
Beats og bass er fundamentet for kvartetten, som oppstod i gründermiljøet på Innovation Dock i Stavanger. Kontrabassist Ole-Jørn Borum (FordRekord) og den franske beatboxeren Lucas Veil fant rytmen på julebordet og ikke lenge etter dukket SugarBeat opp på små og store.  I dagens versjon er jazzsangerinnen og entertaineren Jorunn Hodne med på vokal og Per Christian Aagenæs spiller piano.  Repertoaret spenner fra Tom Waits til Billie Eilish via Nina Simone og Seal. 

Dette blir funky, energisk og underholdene, fastslår en fornøyd Kaldestad!


Sitteplasser
-Vi har fått noen henvendelser om det blir mulighet for sitteplasser inne på årets «torgfest» - og JA, selvsagt blir det det, er det enkle og korte svaret, bekrefter Kaldestad og legger til:
-Aslak og teamet hans har lagt til rette for flere mindre «torg», med diverse sitteplasser. Meningen er at en skal røre litt på seg i løpet av kvelden, slik at en ikke blir sittende på samme sted hele kvelden. Mingling og nettverksbygging  er viktig – og det er derfor lagt til rette for at en skal bevege seg rundt – og slå seg ned på ulike små torg, med sitteplasser i løpet av kvelden. Kanskje også rockefoten krever sitt i løpet av kvelden, ler hun.

-Aslak Askeland, Michelle Lilledal og Karina Langåker på Maritim har virkelig vært en fornøyelse å samarbeide med ifm. planleggingen av kveldsarrangementet.  Jeg er imponert over engasjementet, kreativiteten og løsningsorienteringen i dette flotte hotellteamet, som sammen med Unni Thorsen på booking og Tor Arne Naley på drift, definitivt bidrar med service, kompetanse og stå-på-vilje ifm. regionens største møteplass, sier en takknemlig Ingeline Kaldestad!

Årets bedrift
Det er knyttet stor spenning til hvem av årets tre særdeles verdige kandidater som til slutt tar med seg årets gjeve pris.  Den spenningen utløses relativt tidlig på kveld, når fylkesordfører Ole Ueland annonserer vinneren fra hovedscenen.

Hva skal jeg ha på meg? – kleskode: Pent festantrekk
Med tittelen 'Hva skal jeg ha på meg?' har vi satt fingeren på den evige kleskrisen som oppstår når det nærmer seg fest. Kleskoden er satt til «pent festantrekk»

Denne litt udefinerbare kleskoden kan selvsagt tolkes på mer enn én måte; er det snakk om å grave frem den gamle smokingen, en pen kjole – eller kanskje det kuleste par jeans du eier? Uansett hva du velger, er nøkkelen til suksess å kombinere stil med en god dose selvtillit. Så om du går for kjole, dress og slips eller kanskje en kreativ kombinasjon av flamingo-print og badebukser (vel, kanskje ikke det siste!!!) Så lenge du føler deg komfortabel og klar for fest, er du «good to og»!
   
-Etter en innholdsrik dag, med viktige perspektiver, påfyll av kunnskap og inspirasjon fra noen av Norges og Nordens aller beste foredragsholdere, hva er vel bedre enn god mat, feststemt musikk, mingling – og fantastisk torgstemning!  

FOR en dag – og kveld det blir!  

(... og dørene til kveldsarrangementet åpner kl. 19.45!)

Her kan du lese mer om programmet – og melde deg på  


 
Vil du motta nyhetsbrev og invitasjoner?
Arrow

Hovedsamarbeidspartnere

SPV
Karmsund havn
Vassbakk & stol
Haugesund sparebank
Haugaland Kraft
Gassco
Dnb
Hatteland
A. Utvik
Sparebank 1 SR-bank
Hydro
Eurojuris Haugesund