Vibrand fondene forvalter over 1 milliard kroner

03.05.2023
Teamet i Vibrand Kapitalforvaltning AS, avdeling Haugesund. F.v. Thomas M. Endresen, Runar Jacobsen, Sigve Eriksen og Jørgen Falnes
Ny milepæl nådd for fondsforvaltingsselskapet Vibrand Kapitalforvaltning
Totalt med noen mandat for større kunder, forvalter fondsforvaltningsselskapet, som for øvrig har et stort lokalt eierskap, nå over 1,3 milliarder kroner.

– Det har vi oppnådd som følge av meget gode forvaltningsresultater på våre fond, samt jevn tilgang av nye kunder, sier avdelingsleder i Haugesund, Sigve Eriksen.
Ifølge Eriksen bidrar dagens klima med meget høy inflasjon (antatt 4,9 % i 2023), og økte skatter, til at folk må finne alternative plasseringsformer for ikke å tape kjøpekraft på sine bankmidler.

– Både våre kombinasjonsfond, Vibrand Absolutt, og vårt nordiske aksjefond, Vibrand Norden, har høyest avkastning av alle sammenlignbare fond i deres segment siste 3 år. (Finansportalen). Det er ganske spesielt at et relativt lite fondsselskap klarer høyere avkastning enn andre leverandører som har store miljøer og (nesten) ubegrensede midler til markedsføring og analysekapasitet, sier Eriksen.

Nylig lanserte selskapet også et nytt fond: Vibrand Bærekraft.

– Dette er et nordisk aksjefond som investerer i etablerte selskaper med en klar målsetning om å nå FN’s bærekraftsmål, forklarer han.

Ifølge Eriksen er mange opptatt av å ha kontakt med fagfolk som kan gi dem personlig service, i tillegg til solid avkastning.

– Folk vil ha en grundig gjennomgang av hvilke muligheter som finnes i fondsmarkedet, og hos Vibrand fondene får de personlig møte med fagfolk som har kompetanse, og som kan forklare dette på en folkelig måte som skaper trygghet for kundene, avslutter Eriksen.

Om Vibrand Kapitalforvaltning AS
- Kontor i 24/7-bygget
- 4 ansatte
- Ca 80% av midlene under forvaltning er lokale midler
- Vibrand fondene har kunder fra hele Haugalandet
- Selskapet har også et kontor i Oslo med 3 ansatte
  •  
Vil du motta nyhetsbrev og invitasjoner?
Arrow

Hovedsamarbeidspartnere

SPV
Karmsund havn
Vassbakk & stol
Haugesund sparebank
Haugaland Kraft
Gassco
Dnb
Hatteland
A. Utvik
Sparebank 1 SR-bank
Hydro
Eurojuris Haugesund