Vil ha hovedkontor i Haugesund

08.02.2021
Han har tro på industriaksjer, og ser fram til å etablere hovedkontor i Haugesund
Sigve Eriksen er en ringrev i finansverden og har gitt råd om aksjeplassering og kapitalforvaltning til haugalendinger siden han jobbet i SR-Bank mot slutten av forrige århundre. Nå sitter han i 24/7 bygget og ser fram til å få flere kolleger i kontorene rundt seg.

Vibrand Kapitalforvaltning vokser, og Sigve Eriksen får to nye medarbeidere i løpet av vinteren. Går alt etter planen flyttes hovedkontorfunksjonen fra Lysaker til Haugesund i løpet av første halvår. Der sitter daglig leder og gründer Carsten Winger og en kollega, og der blir de sittende men med nær kontakt med miljøet i Haugesund.

-Det er nyttig å være der det skjer og holde dialogen med bedriftsledere og fagfolk, sier Sigve Eriksen.

Han har kunder over hele Haugalandet, bedrifter og privatpersoner, som vil plassere pengene sine andre steder enn i banken. Vibrand Kapitalforvaltning har flere fond å tilby, og akkurat nå er Eriksen opptatt av vekstpotensialet som avspegler seg i industrien og råvaremarkedet som vil komme etter koronapandemien.

-Vi har tro på solide industribedrifter som har trimmet skuta gjennom nedgangstider, og som nå er godt rustet til oppgangstiden som vil merkes etter koronapandemien. Sykliske aksjer vil komme. Utbytteaksjer vil også gjøre det bra, fordi investorene vil være villig til å senke sine avkastningskrav på grunn av tilnærmet nullrente,  sier Eriksen.
Vil du motta nyhetsbrev og invitasjoner?
Arrow

Hovedsamarbeidspartnere

SPV
Karmsund havn
Vassbakk & stol
Haugesund sparebank
Haugaland Kraft
Gassco
Dnb
Hatteland
A. Utvik
Sparebank 1 SR-bank
Hydro