Vokste ut av Gründerloftet

31.05.2023
Fem av seks ansatte i Miles Haugesund. Nå jakter de på enda flere medarbeidere. 
Miles Haugesund har etablert seg i egne lokaler og forbereder seg på å bli flere
Allerede i 2019 etablerte det norske IT-konsulentselskapet eget kontor i Haugesund. Siden den gang har de vokst til 6 medarbeidere. Nå forbereder de seg på å bli enda flere.  

– Vi er et selskap i sterk vekst, så vi må rett og slett ha plass til nye kolleger, sier avdelingstjener Ingrid Lindaas.

Lindaas har jobbet for og med næringslivet i Haugesund siden 2015, og i Miles-drakt siden juni 2022. Med nye kolleger på vei inn har de vokst ut av Gründerloftet, og hun er godt fornøyd med at gjengen hennes nå har fått sitt eget «hjem».

– Det skjer mye innovasjon og utvikling i Haugesund og vi har fra dag én hatt hendene fulle med kunder og prosjekter, til tross for pandemi-år. Selv om vi konsulenter bruker mye av tiden vår på kundenes kontorer er det hyggelig å få sin egen «boltreplass», sier Lindaas.

De nye lokalene ligger i Strandgata 48, en av de historiske redervillaene i byen.

Vil invitere Haugesund inn  

–  Vi ønsker å invitere både bedrifter og andre engasjerte Haugesundere som er interessert i teknologi og digitalisering til å komme på besøk for faglig påfyll og samarbeid, sier Lindaas, som er opptatt av at Miles skal dele på kunnskapen sin.

Haugesundskontoret deler kompetanse med nær 250 kolleger over hele landet, og er en del av Miles Stavanger som de samarbeider tett med. I 2022 omsatte avdelingen for 9 millioner, og ligger an til en vekst på ca. 30% i 2023.

– Det er flott å se hva Ingrid og gjengen får til i Haugesund og jeg er veldig imponert over både det private og offentlige i byen som virkelig er langt fremme når det kommer til digitalisering og bruken av ny teknologi. Det er kritisk for å sikre gode og trygge tjenester for fremtiden, sier Thomas Bærheim, daglig tjener for Miles Stavanger.

– Det er et stort behov i regionen for digitaliseringskompetanse, men tilsvarende de store byene er etterspørselen etter kompetansen større enn tilgangen. Derfor ser vi at markedet i regionen tar Miles med sine 250 spesialister godt imot, sier Bærheim.

Om Miles:
Miles er et verdibasert IT-konsulentselskap med nærmere 250 ansatte fordelt på 6 lokasjoner i Norge og 2 lokasjoner i Litauen. Gjennom vårt heleide søsterselskap Komponent tilbyr vi også leveransemodellen Team as a Service for prosjekter og produktutvikling. Selskapet ble etablert i 2005 og kjernekompetansen ligger i systemutvikling og arkitektur, og i tillegg har vi mange års erfaring med sikkerhet, UX, prosjektledelse, testledelse og smidig coaching. Hovedeier er Equip, og i tillegg er et flertall av de ansatte med på eiersiden.

Vil du motta nyhetsbrev og invitasjoner?
Arrow

Hovedsamarbeidspartnere

SPV
Karmsund havn
Vassbakk & stol
Haugesund sparebank
Haugaland Kraft
Gassco
Dnb
Hatteland
A. Utvik
Sparebank 1 SR-bank
Hydro
Eurojuris Haugesund