Omega tildelt rammeavtale med Vår Energi

02.11.2020
Omega skal levere prosjektpersonell til Vår Energi de neste fem årene. F.v. Anders Lunde, daglig leder i Omega CS, og Pablo Tveita, avdelingsleder i Omega CS. 
Omega har inngått rammeavtale med det norske energiselskapet Vår Energi.
Omega skal levere prosjektpersonell innen alle prosjektdisipliner i løpet av de neste fem årene, kommer det frem i en pressemelding.

- Vi har tidligere jobbet med Eni Norge, som nå er en del av Vår Energi. Vi tar det som en tillitserklæring at vi nå er valgt av Vår Energi til å levere prosjektpersonell, sier Anders Lunde, leder for Omegas prosjektpersonellvirksomhet, Omega CS.

Vår Energi er et av Norges største olje- og gasselskap og er operatør på felter i Barentshavet, Nordsjøen og Norskehavet. Selskapet produserer rundt 300 000 oljeekvivalenter daglig.

I forbindelse med denne rammeavtalen har Omega inngått samarbeid med underleverandører som Proactima, WellPartner Consulting, Ridge, Westcon Power & Automation og Pride som kan tilby ekspertise innen sine respektive felt.

Omega har levert prosjektpersonell og prosjektløsninger til prosjekter globalt i over 25 år. I dag har Omega-konsernet over 1300 ansatte på oppdrag for kunder over hele verden. Omegas hovedkontor ligger i Ølensvåg, med nasjonale avdelingskontor i Stavanger, Bergen, Trondheim, Kristiansund og Oslo. Omegas internasjonale kontorer er lokalisert i Danmark, Sverige, Storbritannia, USA, Canada, Guyana, Australia, Litauen, Frankrike og Singapore.
Vil du motta nyhetsbrev og invitasjoner?
Arrow

Hovedsamarbeidspartnere

Haubo
SPV
Karmsund havn
Vassbakk & stol
Haugesund sparebank
Haugaland Kraft
Gassco
Dnb
Tveit
Hatteland