Quizsending gir resultater

07.05.2020
-Vi våger å være annerledes og tenke nytt. Det får vi igjen for
2 leiligheter solgt under egen quizsending, melder A. Utvik AS i en pressemelding.

At quizen til A. Utvik as har vært suksess har vært viden kjent lenge. Quizmaster Cato Thorsen har sammen med markedssjef Stian Nygaard, Thomas Dahle og landslag og Avaldsnesspiller Elise Thorsnes, samlet Haugalandet til ukentlige quiz konkurranser via facebook live. Over 5500 deltakere og 50.000 visninger har fulgt med i konkurransene.

Den så langt hemmelige kampanjen har også vært sentral for utbygger A. Utvik. Bedriften har tidligere i år hatt stor suksess med 11 boligsalg under en messehelg på stand. Nå var det altså klart for å gjenskape suksessen.

Markedssjef Stian Nygaard lanserte ikke bare en kampanje, men 3 deler. Som består av:

  • 250.000 (kvart million) kroner rett på konto til alle kjøpere av leiligheter på prosjektet Stadion Terrasse innen 15.05. Kundene kan bruke pengene på hva de vil

  • 10.000 i egenkapitalsparing per måned fast. Tilbudet gjelder alle ledige leiligheter. Det betyr at 10.000 av leiebeløpet som betales hver måned, settes av til egenkapitalsparing til kunden.

  • Hele 1 million kroner rett på konto til kjøper av leiligheten 401 på Stadion Terrasse. Kunden kan bruke pengene på hva kunden vil.


-Helt rått å selge boliger gjennom quiz


Kampanjene ble lansert i starten av sendingen. Litt over halvveis hadde selger Espen Nordal fått inn mange henvendelser, booket opp visninger. Så smalt bomben. Leiligheten 401 ble solgt og 1 million kroner delt ut. I tillegg solgte A. Utvik sin siste leilighet i Odda og prosjektet Cyanamiden. En salgssuksess med 10 enheter i første trinn. Det arbeides nå med flere trinn.

-Ettersom 401 ble solgt allerede under sending valgte vi å gjøre om på det og tilby 501 i toppetasjen med samme tilbud. En million rett på konto. Avgjørelsen tok vi på strak arm i direktesendt studio- det ble hett»

-Vi er svært glade for å gi mange mennesker muligheten til egen bolig. At vi i tillegg klarer å selge en av våre toppleiligheter viser at A. Utvik står sterkt når man skal kjøpe bolig og at byggene vi oppfører har god kvalitet.»

-Dette må være helt eksepsjonelt. Helt rått å selge boliger gjennom quiz. Vi våger å være annerledes og tenke nytt. Det får vi igjen for»

 
Vil du motta nyhetsbrev og invitasjoner?
Arrow

Hovedsamarbeidspartnere

SPV
Karmsund havn
Vassbakk & stol
Haugesund sparebank
Haugaland Kraft
Gassco
Dnb
Hatteland
A. Utvik
Sparebank 1 SR-bank
Hydro
Eurojuris Haugesund