Så glad går det an å bli...

10.03.2020
Gründer Knut Roar Tveit, kona Anne og administrasjonssjef Ingrid Henrikke Duesund (t.v.) jubler hemningsløst etter seieren. (Foto: Grethe Nygård)
Har du sett noen juble så vilt over å vinne en pris før?

  • Fantastisk

  • Ubeskrivelig

  • Drømmer jeg?


Gründer Knut Roar Tveit, kona Anne og administrasjonssjef Ingrid Henrikke Duesund trodde ikke sine egne ører da de fikk høre at Matvareexpressen ble utropt som vinner av Årets bedrift 2019 på Haugalandskonferansen fredag kveld.

De sto på scenen sammen med de andre finalistene fra Tveit Regnskap, Komplett Utemiljø og Garnius og lyttet i åndeløs stillhet da fylkesvaraordfører Arne Bergsvåg begynte å lese juryens begrunnelse.

  • Jeg hadde ikke ventet å vinne, men da Bergsvåg nevnte dette med en som tok opp kampen mot giganter, begyte jeg å stusse. Og da han kom med 2007 et viktig år for bedriften, ja da begynte det å gå opp for meg. Resten ble en surrealistisk seanse, sier Tveit dagen derpå. Det ble en sen natt, og gratulantene sto i kø da folka fra Matvareexpressen kunne rusle ned fra scenen.

  • Jeg er utrolig stolt og glad. Vi har virkelig stått på for å få denne bedriften til å vokse, og nå har vi virkelig fått fotfeste. Vi gleder oss til fortsettelsen, og ser på prisen som en gigantisk inspirasjon, sier Knut Roar Tveit.

  • Her er juryens begrunnelse. 

Vil du motta nyhetsbrev og invitasjoner?
Arrow

Hovedsamarbeidspartnere

SPV
Karmsund havn
Vassbakk & stol
Haugesund sparebank
Haugaland Kraft
Gassco
Dnb
Hatteland
A. Utvik
Sparebank 1 SR-bank
Hydro
Eurojuris Haugesund