Satser stort på digitalisering

25.05.2020
En av de første i deres bransje som digitaliserer denne salgsprosessen
Westcon Løfteteknikk AS har nå lansert en digital versjon av deres produktkatalog for salg og utleie av utstyr innen løfteteknikk, fallsikring og tilkomst-teknikk.

-Når man jobber med interne prosesser, bruker hele organisasjonen og får til et produkt som dette, så er det jo en enorm stolthet, sier administrerende direktør Karl Johan Jentoft i en pressemelding.

I følge pressemeldingen er selskapet en av de første i deres bransje som digitaliserer denne salgsprosessen, hvor kunder får full oversikt over alt utstyr som er tilgjengelig, samt leverandørinfo og sikkerhetsdatablader, på nett. Produktkatalogen åpner også opp for mer automatiserte prosesser internt i selskapet, og administrerende direktør Karl Johan Jentoft, har store håp for satsningen:

-Dette er starten på en enda mer moderne Westcon Løfteteknikk, sier Jentoft.

Denne digitale katalogen gjør at produktene blir tilgjengelig til enda flere bedrifter. Nye og eksisterende kunder får en bedre oversikt nå, i forhold til tidligere hvor man måtte forespørre de fysiske katalogene direkte fra bedriften og få den tilsendt.

Mener det er stort behov for en enda mer digitalisert industri


-Med denne produktkatalogen får vi gjort vårt brede produktspekter tilgjengelig til mange flere bedrifter, og det blir enda lettere å få oversikt over de kvalitetsproduktene vi tilbyr, sier Jentoft

Produktene blir også regelmessig oppdatert med informasjon i de tilfeller hvor leverandører lanserer nye versjoner, tilbakekaller utstyr som har feil eller mangler, eller dersom det endres på viktige spesifikasjoner som størrelser og belastningsevne. Dette vil gjøre hverdagen til bedriftene betraktelig enklere og muliggjør effektivisering av interne prosesser.

-Vi får vist frem produktene våre med digitale løsninger, vi får vist frem kompetansen i selskapet og det utrolig store produktspekteret. Samtidig får vi løftet opp våre gode leverandører, sier Jentoft

Digitalisering av systemer er et viktig aspekt av moderniseringen av bedriften, og den administrerende direktøren mener det er stort behov for en enda mer digitalisert industri.

-Westcon Løfteteknikk ser mot fremtiden og i den fremtiden kan industrinæringer tjene stort på å komme på banen når det gjelder digitale løsninger. Vi ser at vi er altfor avhengig av fysiske kataloger som er dyre å oppdatere og produsere, og spesielt i disse tider blir det tydelig at vi blir mer og mer avhengig av digitale verktøy for å kommunisere med kundene våre, som trenger gode og raske svar på sine henvendelser, sier han.

Selskapet, som hadde omsetning på over 245 millioner kroner i fjor, satser nå på digitalisering fordi de ser et behov i markedet for en lettere og mer effektiv løsning for salgsprosesser og kundebehandling. Den nye produktkatalogen tilbyr nemlig også en chat-funksjon, hvor du kan snakke direkte med ansatte som sitter på mye kunnskap og ekspertise.-

-Vi står klare for å hjelpe alle som trenger å finne riktig utstyr. Er man usikker, eller behøver man mer informasjon, er vi kun et tastetrykk unna, påpeker Jentoft.

 

 
Vil du motta nyhetsbrev og invitasjoner?
Arrow

Hovedsamarbeidspartnere

SPV
Karmsund havn
Vassbakk & stol
Haugesund sparebank
Haugaland Kraft
Gassco
Dnb
Hatteland
A. Utvik
Sparebank 1 SR-bank
Hydro
Eurojuris Haugesund