Selger godt i krevende marked

02.10.2019
Eier av Odd Hansen AS, Børge Engen Andersen er godt fornøyd med utviklingen i et krevende marked
..og nå tar Odd Hansen AS skrittet utenfor regionen..
75 millioner kroner i nye leiligheter har Karmøy-selskapet solgt for siden i sommer. Det er eier av Odd Hansen, Børge Engen Andersen, godt fornøyd med. Selskapet har de siste seks årene seksdoblet omsetningen, og nærmer seg en årsomsetning på 400 millioner kroner.

-Vi opererer i et krevende marked og får gode tilbakemeldinger fra kundene om kvalitet og tilfredshet, sier Andersen. Han poengterer betydningen av å være tett på hele verdikjeden fra planleggingsstadiet til overlevering til kunden.

- Det gir oss god kontroll på prosjektene, sier eieren av Odd Hansen, som nå tar selskapet utenfor regionen- helt til Hedmark!

-Ja, vi har et spennende prosjekt på Lillehammer, der vi lanserer et bygg med 58 terrasseleiligheter etter samme lest som i Beverskaret og i Aksdal. På Stord overleverer vi i disse dager 14 leiligheter i Hatlandsåsen, samtidig som vi har åpnet salg på et leilighetsprosjekt i Sagvåg, sier Andersen.

Flust å gjøre

Men det er Haugalandet som er hjemmemarkedet, og her er et av de største pågående prosjektene Smedasundet 1, som består av over 150 leiligheter i Haugesund langs Karmsundet.

De tre første trinnene er allerede utsolgt, kjøperne i trinn 1 har flyttet inn og trinn 2 vil bli innflytningsklart i løpet av høsten.

-Veldig kjekt å registrere at beboerne setter stor pris på de flotte kvalitetene vi bevisst har lagt inn i prosjektets felles- og uteområder, sier Andersen. Vi er også veldig stolte av den jobben som utføres av alle våre samarbeidspartnere.

Andre byggeprosjekt som er igangsatt eller under oppføring er Førreparken i Tysvær hvor Odd Hansen nå er i gang med 14 boliger i byggetrinn 2. Her flytter de første kjøperne inn i disse dager. I Førreparken er det også planlagt et 3. byggetrinn.

På Stortu på Torvastad er O. Hansen & Sønner i gang med grunnarbeidet på et spennende prosjekt som består av leiligheter, rekkehus og eneboliger.  Og I Aksdal bygger selskapet et leilighetsbygg med 20 leiligheter som vil stå ferdig i begynnelsen av neste år.

Karmøy

I Åkra har Odd Hansen lagt ut et prosjekt på 11 boliger sentralt plassert ved Tjøsvollsvatnet.

-Her vil vi snart begynne rivning av de bygningene som er på tomten i dag, og håper på oppstart i løpet av våren 2020. sier Børge Engen Andersen, som letter på sløret og antyder at det snart vil bli lansert nye prosjekter både på Vormedal og Norheim.
Vil du motta nyhetsbrev og invitasjoner?
Arrow

Hovedsamarbeidspartnere

Haubo
SPV
Karmsund havn
Vassbakk & stol
Haugesund sparebank
Haugaland Kraft
Gassco
Dnb
Tveit
Hatteland