Skylder på lokalpatriotismen

05.05.2020
Birger Førre: Denne lojaliteten er gull verdt for en lokal bedrift som vår,
-Utrolig, vi har solgt over alle forventning. Vi som var så nervøse da coronabølgen kom i midten av mars…
Birger Førre er mer entusiastisk enn vanlig- og det sier ikke så lite. Litt på egne vegne, men mest på grunn av at bedriften han er med å drive går så det suser. Mai er fylt opp med ordrer, og det ser bra ut videre også.

Birger Førre blir rørt når han snakker om lokalpatriotisme. Han føler den er en av årsakene til at trevarefabrikken på Frakkagjerd i Tysvær gjør det så bra.

-Vi hjalp en del kunder og leverandører da det buttet litt imot for noen år siden. Nå får vi tilbake. Det er så kjekt å høre at de foretrekker våre produkter- ikke bare på grunn av kvaliteten, men også på grunn av at de vil ha slike bedrifter på Haugalandet. Den lojaliteten er gull verdt for en lokal bedrift som vår, sier Førre.

Full produksjon
Grundig smittevern er en av årsakene til at Førre Trevare har kunnet kjøre med full produksjon gjennom coronakrisen.
-Vi har ikke permittert en eneste en av våre 23 ansatte, og vi har ikke hatt noen coronasyke. Nå ser det ut som det åpnes opp på stadig flere områder, og økt aktivitet er fint for oss, sier den engasjerte tysværbuen, som også mer enn gjerne snakker om ekspansjonen i resten av landet.

-Vi har fått god respons på lanseringen av Førre Express- vi leverer på 6 dager. Folk tror ikke det er mulig, vi får henvendelser fra store deler av landet. Kampanjen har gjort oss mer kjent og det gir muligheter for økt salg, sier veteranen, som fyller 60 år i år og som er innvilget ei uke ekstra i ferie av bedriften- i tillegg til uka han får fra staten for å runde 60…
Vil du motta nyhetsbrev og invitasjoner?
Arrow

Hovedsamarbeidspartnere

SPV
Karmsund havn
Vassbakk & stol
Haugesund sparebank
Haugaland Kraft
Gassco
Dnb
Hatteland
A. Utvik
Sparebank 1 SR-bank
Hydro
Eurojuris Haugesund