Snart åpner han dørene

01.10.2020
Torstein Pleym Iversen gleder seg til å ta i mot kunder i det nye Obs bygget på Raglamyr
Det er ryddesjau i  regionens største byggvarehus. Vi fikk en tyvtitt i det nye anlegget…
8.oktober åpner Obs Bygg på Raglamyr. 10.000 kvadratmeter skal fylles med alskens varer. Semitrailere med og uten hengere kjører skyttel mellom leverandører over hele landet og nybygget på Raglamyr. 70 medarbeidere jobber på spreng med å tømme det gamle og få på plass nye varer i hyllene.

-Hektisk, men dette skal vi greie, sier varehussjef Torstein Pleym Iversen. Han kan love et «rått», moderne bygg med det nyeste nye av teknologi og logistikkløsninger. Og med drive in…

Ja, det har vært etterlyst i mange kundeundersøkelser. Nå kan vi tilby en stor avdeling, der kundene kan kjøre inn, handle og betale på en effektiv måte, sier varehussjefen.

Det gamle Obs-bygget har vært stengt hele uka, mens betjeningen har tømt lokalene for varer. Åpningen av ny Obs Bygg noen steinkast blir betydelig mindre glamorøst enn Pleym Iversen kunne ønsket seg.

-Vi  har sett for oss en storstilt åpningsfest med gode tilbud og masse folk. Men coronasituasjonen gjør at vi må være forsiktige. Vi kan ikke ha kø og trengsel. Men folk skal nok få merke at vi åpner et av landets aller største byggvarehus.

Vi ble med varehussjefen på en kjapp runde rundt i nybygget. Og la det være sagt; her kan folk bare glede seg. Både over utvalg og logistikkløsninger…

 

 
Vil du motta nyhetsbrev og invitasjoner?
Arrow

Hovedsamarbeidspartnere

SPV
Karmsund havn
Vassbakk & stol
Haugesund sparebank
Haugaland Kraft
Gassco
Dnb
Hatteland
A. Utvik
Sparebank 1 SR-bank
Hydro
Eurojuris Haugesund