Snart klart for Laastad Classics!

23.09.2019
«Først og fremst er denne etableringen en investering, men klart; dette handler om lidenskap for bil», sier Haakon Laastad
Haakon Laastad leder familiebedriften Laastad & Co i Spannaveien, som har gjort seg bemerket med sin profilering knyttet til eldre Volvo-modeller, historiefortelling, og designelementer fra 60, 70 og 80 tallet.

Når gjør bedriften et nytt grep og etablerer Laastad Classics, som er et showroom i kjelleren, som skal vise frem spesielle klassiske samlerbiler fra andre bilprodusenter. Tanken bak stammer fra hans egen garasje bare i større skala. Her vil publikum blant annet kunne se Jaguar E-type, Ferrari Testarossa og Maserathi Khamsin med flere.  I hovedsak kjøper Laastad kun eksemplarer som er i svært god stand, og utbedrer eventuelle detaljer som må på plass for at bilene skal bli helt optimale.

Konseptet planlegges åpnet i løpet av november og Haakon Laastad ser frem til å kunne ta kunder med inn bak dørene til det nye showrommet. «Vi ønsker å etablere en stilfull og elegant black box med fokus på design og ikonisk linjeføring som på sikt også kan handle om mer enn bare bil. Her vil det i tillegg være muligheter til å skape events, holde foredrag ha avdukinger, vernissasje og presentasjoner» sier Laastad.

Først og fremst er jo dette en investering. Eldre klassiske biler er på mange måter å regne som verdipapirer, og vi ser jo at det er fullt mulig å tjene penger på å omsette klassikere. Kunsten er egentlig å spotte en fremtidig klassiker før prisene tar helt av. Så gjenstår det å se om jeg i etterkant har hjerte til å selge en klassiker jeg har knyttet meg til, avslutter en smilende Laastad.

Bilde under: Arbeidet med etableringen av Laastad Classics er i full gang.Bilde under: Haakon Laastad har gjort seg bemerket med sin profilering knyttet til eldre Volvo-modeller, historiefortelling, og designelementer fra 60, 70 og 80 tallet.

Vil du motta nyhetsbrev og invitasjoner?
Arrow

Hovedsamarbeidspartnere

SPV
Karmsund havn
Vassbakk & stol
Haugesund sparebank
Haugaland Kraft
Gassco
Dnb
Hatteland
A. Utvik
Sparebank 1 SR-bank
Hydro
Eurojuris Haugesund