Tøff semifinaleduell i HNs Golfcup

27.08.2010
Trapperingen B.Innvær mot Trengereid T.K.T.AS, Brødrene Bauer Nilsen mot Avinor. Det er seminafinaleoppsettet i HNs Golfcup. 7. oktober vet vi hvem som skal møtes i finalen..

- Flere og flere lag har måttet bite i det sure eplet eller i gresset eller hva som måtte passe, meddeler vår golfekspert Stein Alendal.
- Hver gang en blir slått ut tenker en; – søren og vi burde ha kommet lenger hadde ikke vært for et par ”drit slag” så skulle vi…… Men neste år da skal vi jammen komme til finalen.

Nå er vi kommet til semifinaler og ikke uventet er det lag som også tidligere har kommet langt som finnes her. Trengereid T.K.T AS (Hilde Jørgensen og Tore Trengereid) er vel en nykommer i så hensende. Trapperingen B. Innvær AS (Kristian Innvær og Johannes Markhus), Avinor (Tore Knutsen og Reidar Torvestad) har kommet langt tidligere, og Brødrene Bauer Nilsen (Per Arne Hausken og Hans Magne Knutsen) gikk helt til topps i fjor.

Det er moro at også lag utenfor Haugalandsregionen er med. Trapperingen B. Innvær fra Bremnes har også tidligere vært med i semien, men ble den gang slått ut av ingen ringere enn HI.

Vi har deltakere fra både Stord og Bømlo så det kunne vært på tide att noen utenfor Haugalandet går av med seieren. Vi håper at lag fra Sauda blir med neste år. De har jo fått egen bane nå, og bør være godt rustet til en runde eller to i bedriftscupen i golf.

Semifinalene spilles innen 7. oktober og da får vi se hvem som kjemper om det gjeve trofeet i år. Det er satt opp ny vandrepokal som må vinnes 3 ganger. Forrige pokal ble vunnet av Statoil.
Alle i finalelagene både A og B finale får flott premier.
Det er alt flere lag som har meldt seg på til neste år – ikke dumt, forteller Stein.
Vil du motta nyhetsbrev og invitasjoner?
Arrow

Hovedsamarbeidspartnere

Haubo
A.Utvik as
SPV
Karmsund havn
Vassbakk & stol
Sysco
Haugesund sparebank
Haugaland Kraft
Gassco
Dnb
Tveit
Hatteland