Trygt - og nyttig!

25.09.2020
Helene Skeie Østhus og Karen Wolden fra Kirkens Bymisjon nyter lunsjen sammen med Bjarne Laastad fra PYX under MF-dagen i Festiviteten.
Markedsføringsdagen gikk av stabelen i går. - Trygt og nyttig, var omkvedet...
Smittevern sto i høysetet da Næringsforeningen inviterte til den årlige MF-dagen i Festiviteten. Klare direktiver om avstand både i foajeen og salen ble pliktskyldig fulgt av deltakerne som uttrykte stor tilfredshet med å møte folk igjen.

-Det er altfor lenge siden sist. Dette har jeg savnet, sa Helene Skeie Østhus i Kirkens Bymisjon, som hadde invitert kollega Karen Wolden fra Stavanger til arrangementet i Haugesund.

-Veldig kjekt og spennende. Og jeg føler meg veldig trygg i disse omgivelsene, sa Wolden.Turid Berge Olsen har overtatt markedsføringsjobben i Ølen Betong og hadde tatt turen for å lære og for å knytte kontakter. - Jeg bommet litt og trodde det var i Edda kino, men kom da tidsnok likevel, sa Turid som synes det er viktig å støtte opp om arrangementene som Næringsforeningen tilbyr.For Helene Jordbrekk og Rannveig Madsen i Rogaland Ressurssenter kunne timingen knapt vært bedre.

-Vi er midt inne i arbeidet med ny markedsplan og har fått gode tips som vi kan ta med oss i arbeidet. Spesielt dette med å lære oss å kjenne målgruppen vi jobber mot, sa de to som meldte seg på MF-dagen på grunn av spennende program.

-Flott med slike møteplasser og vi føler oss veldig rygge her, var konklusjonen.

Se flere bilder fra dagen her! 

Vil du motta nyhetsbrev og invitasjoner?
Arrow

Hovedsamarbeidspartnere

SPV
Karmsund havn
Vassbakk & stol
Haugesund sparebank
Haugaland Kraft
Gassco
Dnb
Hatteland
A. Utvik
Sparebank 1 SR-bank
Hydro
Eurojuris Haugesund