Ungdomsbedrift med suksess
08.05.2012
Det kan være oljer, gourmetsalt med smakstilsetninger, rognebærsyltetøy, løkkompott, tomatsyltetøy, hvitløksolje, marinerte kirsebær, vintertoddy, gulrot og aprikossyltetøy, sitronolje og grønnsakpickles.
Under NM i Ungt Entreprenørskap tok det helt av der det ble solgt hele 500 av Food for the Moods pakker.
Bedriften drives av 11 matfagelever som går andre året på Karmøy VGS
De 11 eierne av ungdomsbedriften møter nå norsk matbransje på konferansen Food and the future i Måltidets Hus 14. mai, skriver "Hotellmagasinet"
- Dette er gastronomiske stortalenter som vinnere av Gastronomiprisen under NM for ungdomsbedrifter. Vi gleder oss til å smake hva de nybakte norgesmesterne har på menyen, sier daglig leder i Måltidets Hus Ellen Math Henrichsen.
- Her får Norges beste ungdomsbedrift møte toppkokker ved Gastronomisk Institutt, partnerbedrifter i NCE Culinology, Innovasjon Norge og matinkubatoren ved Ipark.
Vi er alltid interessert i nye og spennende impulser fra gründere som har en lys fremtid i måltidsbransjen, sier Henrichsen.
Les mer her:
http://www.hotellmagasinet.no/article/ungdomsbedrift-sl%C3%A5r