CNNs profilerte TV-kjendis Richard Quest kommer til Haugalandskonferansen 10. mars 2017.

CNNs profilerte TV-kjendis Richard Quest kommer til Haugalandskonferansen 10. mars 2017.

Skrevet .

Richard Quest er en av verdens mest anerkjente næringslivsjournalister. Han kommer fra Liverpool, og har sitt daglige virke i CNN i New York. Gjennom programmene Quest Means Business og CNN Business Traveller, har den eksentriske engelskmannen skaffet seg en stor tilhengerskare. Hans kvikke og karismatiske stil parret med en grunnleggende forståelse for økonomiske sammenhenger og samfunnsutvikling har gjort hans programmer til en verdensvare.

-Vi er veldig fornøyd med å ha fått denne kontrakten i havn. Under Haugalandskonferansen kommer Quest til å gi oss sin vinkling på internasjonale hendelser som Brexit, valget i USA og andre aktuelle begivenheter som vil prege verdensbildet neste år, sier programansvarlig Bernt Jæger i Næringsforeningen.

Her kan du se Richard Quest «live on video»

Tittelen på neste års stormønstring på Haugalandet er «En ny tid». Øvrig program vil bli sluppet i løpet av kort tid, og Jæger tror folk vil finne flere gode grunner til å delta.

Vi har samlet over 600 deltakere de siste årene, og årets tema skulle treffe de fleste. På ulike måter toucher vi de utfordringene som stilles til bedriftsledere, styrer og ansatte i så vel privat som offentlig virksomhet, sier Jæger.

Du kan reservere plass til konferansen ved å klikke deg inn her

0103hnnsalen