Vil digitalisere logistikkbransjen

12.11.2019
Fra venstre: Thomas Ellefsen, Vegard Botnen og Anders Nordermoen fra Digit Nord AS og Svein Ove Vetrhus fra TK Gruppen AS.
TK-gruppen vil bidra til digitalisering i logistikkbransjen
Med Digit Nord AS som en del av TK Gruppen ønsker vi å bidra til den digitale utviklingen i transport-, entreprenør- og logistikkbransjen.

- Digitalisering gjør sin inntreden over alt i samfunnet, også innen transport, entreprenør og logistikkbransjen.

Som en del av TK Gruppens totalitet og som en kompetanseleverandør ønsker vi å tilby smarte digitale løsninger til våre kunder for optimalisert drift og verdiskapning.

TK Gruppens bransjeerfaring sammen med Digit Nord sin digitale kompetanse og innovasjonskraft skal levere smarte løsninger for våre kunder og samarbeidspartnere, sier Svein Ove Vetrhus, Forretnings- & Markedsutvikler i TK Gruppen.

Digit Nord AS er et nyetablert selskap med siste generasjons kompetanse innen programmering og kunstig intelligens.

Foruten tradisjonelle tjenester som bl.a nettsideløsninger og digital markedsføring skal selskapet spesialisere seg på smarte og tilpassede «dashboard» løsninger for uttrekk og analysering av relevante administrative og operasjonelle data fra eksisterende datakilder.

Informasjonen skal gi kundene nødvendig oversikt for optimalisert drift og verdiskapning.

Digit Nord er lokalisert i TK Gruppens lokaler på Lillestrøm

- Som et nyetablert IT selskap så har vi vært på utkikk etter en bransje som har et stort behov for vår kompetanse. Sammen med TK Gruppen ønsker vi å bidra til å digitalisere og
effektivisere transport, entreprenør og logistikkbransjen. TK Gruppen blir en viktig del av vår satsning fremover da de har mange års erfaring, viktige samarbeidspartnere og en god
infrastruktur for å kunne rulle ut gode løsninger for bransjen fremover, sier Anders Nordermoen, Daglig leder i Digit Nord AS.
TK Gruppen
Siden oppstart i 2007 har TK Gruppen, gjennom hel- og deleide selskap, etablert seg som Norges største kompetanseleverandør til transport-, entreprenør- og logistikkbransjen.
Gruppen er landsdekkende og har virksomhet gjennom 12 selskaper på 26 lokasjoner i Norge med hovedkontor i Haugesund.
Vil du motta nyhetsbrev og invitasjoner?
Arrow

Hovedsamarbeidspartnere

SPV
Karmsund havn
Vassbakk & stol
Haugesund sparebank
Haugaland Kraft
Gassco
Dnb
Hatteland
A. Utvik
Sparebank 1 SR-bank
Hydro
Eurojuris Haugesund