Vil ha kortreiste trykksaker

20.05.2020
Vi kjøper utenlandske trykksaker for 4 milliarder årlig. Nå vil grafisk bransje ha mer kortreist trykk!
-Vi konkurrerer med en omfattende import av trykksaker fra andre land. Nå har vi satt i gang arbeidet med å hente tilbake jobber til Norge og kvalitetsmerket «Trykt i Norge» lanseres.

HBO - Haugesund Bok & Offset starter sammen med en samlet grafisk bransje  nå offensiven med å kjempe for flere oppdrag og mer lokal bruk av bedrifter.

- Ved å legge jobber, som til nå har gått til utlandet, til lokale trykkerier,opprettholder vi norske arbeidsplasser, høyest mulig sysselsetting og høyt faglig nivå. I tillegg har vi alle et ansvar for å bidra til norsk velferd og sørge for en grønn produksjon og kortreiste produkter. Vi vil bevisstgjøre alle kjøpere til å velge et norsk alternativ, sier Ørjan Risanger, daglig leder HBO - Haugesund Bok & Offset AS

- De norske trykkeriene har de beste forutsetningene for å kunne være raskt ute i markedet. Derfor sparker vi nå i gang en kampanje som har som målsetting at enda flere skal legge sine produksjoner av grafisk materiell til lokale, norske kvalitetstrykkerier, sier Risanger, som forteller at du som kunde på HBO kan merke trykksakene med "Trykt i Norge"- logoen.
Vil du motta nyhetsbrev og invitasjoner?
Arrow

Hovedsamarbeidspartnere

SPV
Karmsund havn
Vassbakk & stol
Haugesund sparebank
Haugaland Kraft
Gassco
Dnb
Hatteland
A. Utvik
Sparebank 1 SR-bank
Hydro
Eurojuris Haugesund