Assist overtar Canon Haugesund

19.05.2016
Assist Haugesund har sikret seg avtalen som gjør dem forhandlere av japanske Canon, en verdensledende aktør.


-Det er med glede å meddele at vi i Canon har tegnet partnerkontrakt med Assist i Haugesund. Med dette vil vi styrke vår tilstedeværelse betydelig i regionen. Assist Haugesund har fokus på dokumentløsninger tilpasset kundenes behov, samt drivkraft til å hjelpe kundene å nå sine forretningsmål, sier Petter Sjaastad, forhandlerdirektør Canon Norge AS.

Han fremhever Assist Haugesunds helhetlige tankegang.

– Assist Haugesund tilbyr lokal kompetanse og service og fremstår som en totalleverandør av IT-, print-, og media-løsninger med en sterk lokal forankring og udiskutabel entusiasme. Vi ønsker sterk vekst på Haugalandet og føler oss trygge på at Assist Haugesund er den rette samarbeidspartner som kan sørge for nettopp dette, sier Sjaastad videre.

– For oss er dette en enorm tillitserklæring. Det betyr enda større trygghet og enda bedre oppfølging for kundene våre, sier daglig leder i Assist, James Persson.
-Denne avtalen er viktig for Assist. Nå er vi der vi skal være, nå har vi den perfekte porteføljen. Både eksisterende og fremtidige kunder har nå en enda sterkere leverandør som kan levere akkurat det produktet og de tjenestene som tilfredsstiller den enkelte bedrifts behov, sier James.

Men hva betyr det for Assists kunder?

– Det betyr alt og ingenting. Navnelappen på produktet vi selger betyr forsvinnende lite i det lange løp for kunden. Det handler om tillitt for kundene, tryggheten og forutsigbarheten. Rett produkt og tjeneste til rett kunde, til rett tid. Og under der ligger grunnmuren, at vi er lokale. Vi skal ingen steder. Haugesund er vår by, Haugalandet er vårt land, sier James.

 

Vil du motta nyhetsbrev og invitasjoner?
Arrow

Hovedsamarbeidspartnere

SPV
Karmsund havn
Vassbakk & stol
Haugesund sparebank
Haugaland Kraft
Gassco
Dnb
Hatteland
A. Utvik
Sparebank 1 SR-bank
Hydro
Eurojuris Haugesund