Bing og Bjelland til Haugalands-konferansen

30.10.2008
Jon Bing, Osvald Bjelland, Pellegrino Riccardi har en ting felles: De er foredragsholdere under neste års Haugalands-konferanse. Så du kan like godt huke av fredag 6. mars 2009 først som sist.

Konferansens hovedtema er megatrender, endringsledelse og framtidens kommunikasjonsutfordringer. Programmet er ennå ikke helt klart, men med tre slike sterke navn, mener programkomiteen at alt er lagt til rette for en konferanse med god kvalitet og bredde.
Osvald Bjelland er Sandeid-gutten som har gjort internasjonal karrierere og som i dag driver et velronnemert konsulentselskap fra England. Selskapet Xynteo har hatt oppdrag for store konsern som IBM, General Motors, BP, ABB, Volvo og Shell. Bjelland er gift med Torhill Widvey og bor i Oslo, men har hele verden som arbeidsfelt.
Han kommer direkte til Haugalandskonferansen fra rollen som gjesteforeleser ved Standford University i USA:

Mer om Bjelland og hans virksomhet her:
http://www.xynteo.com/index.asp
http://forbruker.no/digital/nyheter/article452052.ece

Jon Bing er norsk forfatter og professor ved Senter for Rettsinformatikk ved Institutt for privatrett, Oslo Universitet. Han er en svært populær foredragsholder, som vil kikke inn i glasskula og gi oss smakebiter på hva framtidens kommunikasjonssamfunn vil by på.Her kan du lese mer om Jon Bing.
http://www.talerforum.no/forelesere/presentasjon/jon.bing/40/2/jon.bing.html

Pellegrino Riccardi kaller seg selv for "kulturell brobygger", og er en anerkjent foredragsholder med fokus på kulturforståelse og kommunikasjon.
Han er oppvokst i England, med italienske foreldre. De siste tolv årene har han bodd i Norge. Han er utdannet filolog og pedagog med to universitetsgrader fra Leeds og Oslo.

Her kan du lese mer om Ricardi Pellegrino
http://www.kulturkompaniet.no/foredrag/pellegrino_riccardi_foredrag.htm
Vil du motta nyhetsbrev og invitasjoner?
Arrow

Hovedsamarbeidspartnere

Haubo
A.Utvik as
SPV
Karmsund havn
Vassbakk & stol
Sysco
Haugesund sparebank
Haugaland Kraft
Gassco
Dnb
Tveit
Hatteland