Dyr, men viktig arena

27.08.2010
Et tyvetalls bedrifter fra Haugalandet betaler dyrt for standplass. Men det er verdt prisen å vise seg fram på ONS i Stavanger.

Oljemessa i Stavanger er stedet man bare MÅ være om man skal være oppdatert om det som skjer i den nasjonale og internasjonale olje- og gassindustrien. Over 40.000 besøkende, 1200 utstillere fra over 30 land, haugevis med foredrag og bedriftspresentasjoner og ulike kundearrangement på kveldstid. Stavanger syder av liv disse dagene, og Haugesundregionen er en bitte liten del av et stort skue.

Noen bedrifter har slått sammen og etablert en regional fellesstand innerst i hall J. Andre viser seg fram på egen hånd i haller der de ulike bransjene er representert. Der treffer vi Helifuel, Imenco, Gassco (faktisk på to steder!), Westcon, Solstad Offsshore, Østensjø og Eidesvik-rederiene og Deep Ocean, for å nevne noen. På Haugesundregionens fellesstand, som Rogaland Ressurssenter har ansvaret for, viser representanter fra i alt ni virksomheter seg fram:

Acrylicon Rogaland, Olaussen Metallstøperi, AF Decom Offshore, Haugaland Næringspark og Karmøy Industripark, Polytec, Vassnes, Rekrutteringsprosjektet Haugesundregionen og Rogaland Ressurssenter.

Og midt i messeområdet driver kokkene Jostein Selvåg og Egil Ohm og serverer de herligste smakebiter til gjestene som stikker innom for å se nærmere på hva Haugesunds-regionen har å by på.
- Vi har hatt veldig godt besøk og for flere av bedriftene har det resultert i nye kunderelasjoner, sier standansvarlig Anne Kristin Jordbrekk i Rogaland Ressurssenter. Hun har hektiske dager denne uken og er litt glad for at det hele er over på fredagen, da ONS får besøk av nysgjerrige studenter fra ulike utdannelsesinstitusjoner.
Vil du motta nyhetsbrev og invitasjoner?
Arrow

Hovedsamarbeidspartnere

Haubo
A.Utvik as
SPV
Karmsund havn
Vassbakk & stol
Sysco
Haugesund sparebank
Haugaland Kraft
Gassco
Dnb
Tveit
Hatteland