Hattarvågen i NM-finale

17.08.2010
Hattarvågen på Borgøy er nominert til "Årets gjestehavn" av Båtmagasinet. Nå kan dere være med å stemme den lokale havneperlen helt til topps!

Juryen i Båtmagasinet har nominert åtte havner langs norskekysten til den gjeve prisen. Kun en havn i Rogaland/Hordaland er nominert, og det er altså idylliske Hattarvågen i Lars Herterviks rike ved innløpet til Skjoldafjorden.

Her er de nominerte.

Grimstad: Med sitt nye og påkostede kaianlegg, serviceinnstilte personale, god infrastruktur med internett og moderne servicebygg, er gjestehavnen i hjertet av Grimstad en av sørlandskystens beste.

Kalvåg: Et unikt tilbud til turister og båtfolk. Familien Fosse har tatt i bruk hele bygda som gjestehavn - med Knutholmen som naturlig midtpunkt.

Farsund: Har i flere år vist at de setter pris på båtturistene. Ingen havneavgift, gratis rundstykker og fersk lokalavis om morgenen. Lligger sentralt til og har det meste av handlemuligheter i nærheten er enda et pluss.

Rødøy: Malin og Klokkergården har vunnet mange båtfanters hjerte. En perle på Nordlandskysten med lun og velutviklet havn. Her får man dessuten servert gode og tradisjonsbaserte matretter i et genuint miljø.

Hattarvågen: En herlig og rolig annerledeshavn i Ryfylke. Vakre omgivelser med maleren Lars Hetterviks hustufter tilfører stedet en egen dimensjon. Et kumlemåltid på torsdager er obligatorisk.

Bodø: Stor gjestehavn med alle servicetilbud midt i byens hjerte. Den naturlige innfallsporten til nordlandske attraksjoner og kulturskatter som Hamarøy, Lofoten, Saltstaumen og Tranøy.

Tønsberg: Gjestehavn i konstant utvikling for å gi båtfolket det beste. Nye brygger, nytt servicebygg og et bryggemiljø med spennende restauranter og yrende sommerliv i Norges eldste by.

Skjærhalden: Lun og fin havn med stor kapasitet. Spesielt egnet for barnefamilier, med "krabbebrygge" og barneaktiviteter. Egne havneverter som bare vil sine gjester vel.


Her kan du lese mer og avgi din stemme:

http://www.batmagasinet.no/
Vil du motta nyhetsbrev og invitasjoner?
Arrow

Hovedsamarbeidspartnere

Haubo
A.Utvik as
SPV
Karmsund havn
Vassbakk & stol
Sysco
Haugesund sparebank
Haugaland Kraft
Gassco
Dnb
Tveit
Hatteland