(f.v.) Tor Vorraa, Else Berit R. Ness (V&B Scandinavia), Tore Knutsen, Reidar Torvestad (Avinor), Roger Bergman og Tore Trengereid (Parkettgruppen)

Siden 16. mai har deltakerne i HNs bedriftsturnering i golf utkjempet flere slag seg i mellom. I går var det klart for å gjøre opp om de fire øverste plassene.

Skrevet .

 

I finalen på Nordvegen golfklubb på Torvastad stod det mellom Avinor og V&B Scandinavia.

Avinor, som i mange år har vært et av de beste bedriftslagene i regionen, med Tore Knutsen og Reidar Torvestad, hadde allerede  tidspunktet slått ut Trapperingen, Bauer Hydrolics, Kystverket og FMC.

For V&B hadde Tor Vorraa og Else-Berit R. Ness slått ut Statoil, Steinsvik, TannDann og Parkettgruppen på vei mot finalen.

I bronsefinalen stod det mellom to ganger tidligere vinner Parkettgruppen og FMC Biopolymer.

 

I turneringen ble det nye elektroniske rapporteringssystemet til karmøybuen Bjørn Roness tatt i bruk. En kveld med vekslende vær gjorde at Roness’ system kom til sin rett som substitutt til penn og papir.

 

DSC_0109

Tore Knutsen (t.v.) og Reidar Torvestad fra Avinor

Etter 18 hull onsdag kveld trakk Avinor det lengste strået, med 45-39 seier over V&B Scandinavia.

«Det er mye prestisje i denne cupen», sier Tore Knutsen. «Vi utfylte hverandre godt i dag. Når ingen av oss slår dårlig på samme hull blir det som regel gode resultater utav det», følger Reidar Torvestad opp.

«Det var med tungt hjerte vi måtte gi fra oss trofeet som vi har hatt siden i fjor», sier Roger Bergmann fra Parkettgruppen, som forøvrig stakk av med 3. plassen i årets cup.

Med 3 seire på de siste 5 årene har Avinor nå fått retten til å plassere vandretrofeet på kontorene på permanent basis.

«Det var godt å få trofeet tilbake der det hører hjemme», smiler Avinorguttene.