Hydro-sjefen kommer!

21.01.2009
Programmet til årets Haugalands-konferanse er spikret. Gled dere; den nye konsernsjefen i Hydro debuterer på hjemmebane..

"Hydro i framtida- konsekvenser for Haugalandet" er tittelen på Svein Richard Brandtzægs foredrag. Administrerende direktør Egil Severeide i HN kan fortelle at han tok kontakt med Brandtzæg morgenen etter at han offisielt var utnevnt til ny konsernsjef i Hydro etter Eivind Reiten.
- Da var tilbakemeldingen at han dessverre var fullbooket, men at han skulle gjøre alvorlige forsøk på å endre agendaen. Veldig kjekt da sekretæren hans ringte tilbake ei uke senere og sa at Svein Richard var klar for Haugalands-konferansen.

Svein Richard Brandtzæg skal lede Hydro-konsernet inn i en spennende framtid. Han har sagt ja til å dele sine tanker om konsernet og utviklingen på Haugalandet med "sine egne" under årets Haugalands-konferanse. Dette er det første offisielle foredraget karmøybuen holder etter utnevnelsen som konserndirektør, og vi er stolt over at han har valgt denne konferansen som arena.
- Svein Richard Brandtzæg har lang fartstid i Hydro-konsernet, både fra aluminiumverket på Karmøy og i en rekke ulike lederfunksjoner nasjonalt og internasjonalt i et av verdens største aluminiumselskaper. Vi gleder oss til å høre hans syn på selskapets muligheter i framtiden og ikke minst hvilke vyer han har for utviklingen her på Haugalandet, sier Severeide.

Mer om programmet og påmeldingsskjema finner du i hovedmenyen til venstre.
https://nforeningen.no/node/143550
Vil du motta nyhetsbrev og invitasjoner?
Arrow

Hovedsamarbeidspartnere

Haubo
A.Utvik as
SPV
Karmsund havn
Vassbakk & stol
Sysco
Haugesund sparebank
Haugaland Kraft
Gassco
Dnb
Tveit
Hatteland