Leverer broløsninger til skip

03.12.2008
Steinsvik AS har levert FlexiBridge broløsning til MS Troms Castor som er under bygging ved Hellesøy Verft i Kvinnherad. Ansvarlig for prosjektet er Neptun Maritime AS på Bømlo.

MS Troms Castor er en PSV av typen VS485 og skal leveres til Troms Offshore. - Vi har en ordre på å levere FlexiBridge broløsning til fire slike fartøy gjennom Neptun Maritime AS, med opsjon på ytterligere to, sier daglig leder Ole Kristian Nilsen i Steinsvik AS.

Steinsvik AS har også levert FlexiBridge bropulter til MS Viking Lady som er gassdrevet supplyskip under bygging ved Westcon i Ølensvåg. Dette er andre skipet som Westcon bygger for Eidesvik Offshore der en har valgt FlexiBridge bropulter. Det første var Viking Queen.

- Vi har et godt samarbeid med Steinsvik AS, sier Endre Matre i Westcon. – Vi har merket oss at Steinsvik viser vilje og evne til både å forbedre produktet og måten leveransen gjennomføres på. – Og sluttproduktet blir bra, sier han entusiastisk.

Daglig leder i Steinsvik AS, Ole Kristian Nilsen, setter pris på samarbeidet og tilbakemeldingene fra både rederi, verft og installasjonsfima.
– Vi legger vekt på å drive kontinuerlig produktutvikling og forbedring av totalproduktet vi leverer. FlexiBridge framstår i dag som et modent produkt som vi forventer oss mye av i årene som kommer. Vi merker stor interesse for FlexiBridge både i Norge og fra utlandet, sier Ole Kristian Nilsen.
Vil du motta nyhetsbrev og invitasjoner?
Arrow

Hovedsamarbeidspartnere

Haubo
A.Utvik as
SPV
Karmsund havn
Vassbakk & stol
Sysco
Haugesund sparebank
Haugaland Kraft
Gassco
Dnb
Tveit
Hatteland