Advokatfirma i Haugesund sprer penger og kunnskap til en av regionens store talentfabrikker.

Skrevet .

Advokatfirmaet Eurojuris Haugesund AS vil sponse MDD-linja på Skeisvang. Ikke så rart, kanskje,  når to av advokatene har bakgrunn fra dans og teater..

 

-Vi ønsker å støtte Musikk-dans og dramalinja ved Skeisvang videregående skole fordi den spiller en viktig rolle i utviklingen av artister og kunstnere innen estetiske fag i regionen, sier  Thor Harald Eike (bildet)  i Eurojuris.

 

Den har ikke bare «levert» utøvende  musikere som Peder «Lido» Losnegaard, Susanne Sundfør og Elsa & Emilie,  men også dansere og  teaterutøvere til mange utdanningsinstitusjoner i inn- og utland.

 

Bak disse unge talentene står en fantastisk lærerstab og skolens administrasjon, som gjennom sin smittende entusiasme og faglige dyktighet har gjort det til noe av en kunst å avdekke og få stadig nye scenekunstnere frem i lyset.

 

-Vi i Advokatfirmaet Eurojuris Haugesund AS er lokalpatrioter på vår hals og er svært stolte av det viktige arbeidet «Talentfabrikken Skeisvang MDD» gjør for byens kulturliv.

Derfor  har vi innledet et sponsorsamarbeid med Talentfabrikken, hvor vi får anledning til å bidra i skolens fremtidige produksjon av nye talenter fra vår region, heter det i begrunnelsen.

 

Sponsorsamarbeidet strekker seg ut over rene økonomiske bidrag til forestillinger.  Det omfatter også juridiske bistand, dels gjennom undervisning i artistrelaterte juridiske fag men også i form av direkte juridisk rådgivning.

En sentral målsetting er å kunne  bidra til å opprettholde og sikre interessen for skolens unike undervisningstilbud innen musikk, dans & drama i overskuelig fremtid.

 

Gjennom annonsene «Det hadde vært gørr kjedelig om alle hadde vært advokater» ønsker advokatfirmaet fremover å sette fokus på det viktige arbeidet skolen gjør og for at dette skal vekke interessen hos unge talentspirer som vurderer å søke seg til MDD ved sitt valg til videregående skole.

eike