Assist kjøper Haugen Kontorforum AS

13.11.2023
Fra signering av avtalen. F.v. Tore Fremmersvik (styreleder i Assist), Kalle Snarheim (daglig leder i Assist), Einar Gundersen (eier og daglig leder i Haugen Kontorforum) og Elisabeth H. Gundersen (medeier i Haugen Kontorforum). Foto: Assist
Assist Norge kjøper 100 prosent av Haugen Kontorforum i Ålesund og fortsetter veksten. Etter overtakelsen vil Assist omsette for over NOK 170 mill. og ha rundt 60 ansatte i 7 byer
- Oppkjøpet markerer et betydelig skritt i vår vekststrategi og er en viktig milepæl for Assist. Vi er svært glade for å ønske Haugen Kontorforum velkommen til oss! Sammen vil vi kunne tilby våre kunder et enda bredere spekter av løsninger og styrker vår tilstedeværelse i det nasjonale markedet, sier Kalle Snarheim, daglig leder i Assist.

Haugen Kontorforum har med sine 17 dyktige ansatte og 60 mill. i omsetning, opparbeidet seg en betydelig posisjon innen utskriftsløsninger og interiør på Sunnmøre. Selskapet har et rykte for kvalitetsprodukter og førsteklasses kundeservice, og passer dermed perfekt inn i Assist familien.

- Etter over 40 år i bransjen var det på tide å slippe nye krefter til. Det har ikke manglet på beilere opp gjennom tida, men med Assist har vi kjent på en ekstra god match og jeg er sikker på at både ansatte og kunder kommer til å bli fornøyd, sier Einar Gundersen, eier og daglig leder i Haugen Kontorforum.

For ansatte og kunder blir det lite endringer. Selskapet vil fortsette som eget lokalt selskap, med de samme folkene. På litt sikt vil imidlertid uttrykket endres til Assist-profil. Det ligger også en tydelig ambisjon om videre vekst og styrking av satsingen på audiovisuelle løsninger i Ålesund, dette i tillegg til eksisterende produkter og tjenester.
Vil du motta nyhetsbrev og invitasjoner?
Arrow

Hovedsamarbeidspartnere

SPV
Karmsund havn
Vassbakk & stol
Haugesund sparebank
Haugaland Kraft
Gassco
Dnb
Hatteland
A. Utvik
Sparebank 1 SR-bank
Hydro
Eurojuris Haugesund