Berge Sag Gruppen satser offensivt i Mjøsregionen

18.10.2024
Mjøsregionen der Jøra er lokalisert er et sentralt og svært spennende marked sier daglig leder i Berge Sag Gruppen, Rolf Louis Sjursen.
Kjøper majoriteten av konkursrammede Jøra Bygg.
Berge Sag Gruppen AS kunngjør i en pressemelding «reetablering» av Jøra Bygg AS. Den tradisjonsrike hytteleverandøren basert i Gausdal gikk konkurs tidligere i høst. Det nye selskapet vil hete Jøra Bygg Hus og Hytter AS og etableringen skjer i samarbeid med de tidligere eierne. De vil sammen eie 25% av det nystartede selskapet og skal bidra til å sikre videre drift og utvikling av Jøra Bygg sin sterke posisjon i hyttemarkedet. De resterende 75% av aksjene eies nå av Berge Sag Gruppen.

Driften av Jøra Bygg Hus og Hytter er allerede startet opp, og 12 av de tidligere ansatte har blitt ansatt i det nye selskapet. Dette er en viktig del av planen for å videreføre selskapets erfaring og kunnskap, samt å sikre stabilitet og kontinuitet i produksjonen.

- Jøra Bygg er en viktig del av hyttehistorien i Gudbrandsdalen og vi er stolte over å kunne videreføre denne arven.Vi ser store muligheter i å skape synergier med Jøra Byggs ekspertise, tilstedeværelse og markedsposisjon med vår egen eksiterende virksomhet, og vi er glade for å kunne jobbe sammen med de tidligere eierne for å sikre en smidig overgang og en sterk tilstedeværelse for Berge Sag i en ny del av markedet, sier daglig leder i Berge Sag Gruppen, Rolf Louis Sjursen i pressemeldingen.

Med denne overtakelsen styrker Berge Sag Gruppen sin posisjon som en aktør med ambisjoner innen bolig- og hyttebygging i Norge. Oppkjøpet er en del av selskapets vekststrategi, som inkluderer strategiske oppkjøp og partnerskap.

- Vi ser også på Mjøsregionen der Jøra er lokalisert som et sentralt og svært spennende marked. Regionen som er hjertet i Innlandet, landets største fylke, utgjør det største enkeltmarkedet i Norges for fritidsboliger, men med sine tett på 400.000 innbyggere er også innlandet et interessant boligmarked, avslutter Sjursen.
Vil du motta nyhetsbrev og invitasjoner?
Arrow

Hovedsamarbeidspartnere

SPV
Karmsund havn
Vassbakk & stol
Haugesund sparebank
Haugaland Kraft
Gassco
Dnb
Hatteland
A. Utvik
Sparebank 1 Sør-Norge
Hydro
Eurojuris Haugesund