Faglig og sosial avslutning på arbeidsuken

26.10.2022
Mark Bünger jobber til vanlig i San Fransisco. På fredag avslutter han arbeidsuken på Gründerloftet.
Han har hatt kunder som ADIDAS, BMW, og IBM. På fredag avslutter han arbeidsuken med foredrag på Gründerloftet.
En gang i kvartalet inviterer Næringsforeningen og Gründerloftet til en faglig og sosial avslutning av arbeidsuken på Gründerloftet – etterfulgt av Fredag Please!

Denne gangen inviteres det i samarbeid med DNB til et foredrag med fokus på teknologi – nærmere bestemt «Blockchain – fortiden, nåtiden og den optimistiske fremtiden».

Foredragsholderen har reist helt fra San Francisco. Mark Bünger er en av grunnleggerne av Futurity Systems. De leverer undersøkelser, rådgivning og prototyping innen «Deeptech» - forskningsdrevet teknologier som vil ha store påvirkninger på den globale økonomien som: Syntetisk biologi, kunstig intelligens, privat romfart og «Quantum Computing».

-I foredraget skal vi snakke om web3, blockchain, NFTer, Metaverset og hva det vil bety for bransjer som finans, varehandel og olje og gass. Vi skal reise til fremtiden og se hvordan disse teknologiene skaper nye forretningsmodeller, sier Bünger kort om foredraget.

Ifølge Bünger kommer kryptovaluta for fullt.

-I 2021 var verdier tilsvarende $2 billioner knyttet opp til kryptovaluta, sammenlignet med $11 billioner i gull. Og i motsetning til gull så vokser kryptovaluta raskt, sier han.

-Til og med hvis du er en liten bedrift uten et særskilt teknologisk fokus bør du holde deg oppdatert. Snakk med samarbeidspartnerne dine om "blockchain". Eksempelvis kan en liten familieeid skobutikk snakke med Nike eller Adidas om digital mote, og med en bank som DNB om betalinger med kryptovaluta, sier han.

I tillegg vil Ynngvar Ygland fra DNB NewTechLab fortelle litt om hvordan DNB jobber mot disse temaene.

Mer info og påmelding her


DNBs Yngvar Ygland. Her i aksjon på Afternoon Tech.
Teknologi
Vil du motta nyhetsbrev og invitasjoner?
Arrow

Hovedsamarbeidspartnere

SPV
Karmsund havn
Vassbakk & stol
Haugesund sparebank
Haugaland Kraft
Gassco
Dnb
Hatteland
A. Utvik
Sparebank 1 SR-bank
Hydro
Eurojuris Haugesund