Han kan kunsten å overbevise!

16.09.2022
Foto: Morten Krogvold
Kjell Terje Ringdal skal bl. a snakke om å bygge effektive budskap og skape troverdighet på Leder & HR-dagen 6. oktober 
Retorikken er et fantastisk verktøy, sier Kjell Terje Ringdal
Leder & HR-dag-aktuelle Kjell Terje Ringdal er en av landets fremste eksperter på retorikk og kommunikasjon. Med lang erfaring fra kommunikasjons- og PR-bransjen i inn- og utland, er han en hyppig brukt ekspertkommentator og samfunnsdebattant. I tillegg har han i en årrekke vært leder for de årlige Washington-seminarene som har samlet norske toppolitikere og journalister i USA.

-Alle behøver vi kunnskap om retorikk, ikke minst ledere. God ledelse handler om å skape oppslutning. Det handler om å skape den indre motivasjon som får medarbeidere til å ønske å trekke i samme retning. Da handler det om å SE; se de andre, se seg selv - og å tørre å være seg selv, og orke at andre er seg selv. Dette betyr at man må søke etter en stil og et språk som sikrer og overbeviser at vi evner å trekke i samme retning, sammen.
God ledelse er kort og godt å kunne kombinere talens overbevisende makt med «vegviserfingeren», fastslår Ringdal.

Det å bygge effektive budskap og skape troverdighet, er noe av det Kjell Terje Ringdal skal snakke om når han om noen uker gjester Haugesund og Leder & HR-dagen.
-Da vil jeg bl.a snakke om hva troverdighet egentlig består av. Retorikken har nemlig en god og tydelig oppskrift for hvordan vi kan analysere hva troverdighet er, sier Kjell Terje Ringdal, som ser fram til å dele oppskriften – og å ta næringslivet på Haugalandet med på en reise gjennom retorikkens verden; gjennom land, politikere, drittsekker og helter,  på Leder & HR-dagen 6. oktober.

-Retorikk er viktig – det er nyttig – og ikke minst, retorikk er vakkert, avslutter Kjell Terje Ringdal – med stor overbevisning!

Mer om Leder & HR-dagen, kan du lese HER
 
Vil du motta nyhetsbrev og invitasjoner?
Arrow

Hovedsamarbeidspartnere

SPV
Karmsund havn
Vassbakk & stol
Haugesund sparebank
Haugaland Kraft
Gassco
Dnb
Hatteland
A. Utvik
Sparebank 1 SR-bank
Hydro
Eurojuris Haugesund