Har stor tro på fremtiden til norsk transportnæring. Nå utvider SO Vetrhus AS!

02.02.2023
-Jeg ser det som svært spennende å få muligheten til å videreutvikle et av Norges største transportselskap innenfor bulktransport, sier Svein Ove Vetrhus om oppkjøpet
Skal videreutvikle et av Norges største transportselskap innenfor bulktransport. Kjøper 50% av aksjene i Sørum Transport
 
Det er JSO Invest AS som står som kjøper av transportselskapet. JSO Invest AS eies 50% av SO Vetrhus AS v/Svein Ove Vetrhus og 50% av Jenjo Holding AS v/Jens Stian Johansen og.

Om salget uttaler tidligere eier Harry Nilsen;
-Med Svein Ove Vetrhus på lag var jeg ikke lenger i tvil. Jeg ser sikker på at de to nye eierne bringer Sørum Transport styrket inn i framtiden.

Sørum Transport AS er en av Norges ledende bulktransportører.  Selskapet eier 100% av aksjene i Sørum Transport AB og Malmquist Transport AS. Samlet har selskapene ca. 100 egne vogntog og ca. 150 ansatte, med en samlet omsetning på ca. kr 330 000 000,- i 2022.

Selskapet har hovedkontor på Kløfta samt verksted virksomhet på Ausen/Froger i gamle Sørum Kommune.

-Jeg ser det som svært spennende å få muligheten til å videreutvikle et av Norges største transportselskap innenfor bulktransport, og har stor tro på fremtiden til norsk transportnæring.
Hovedkontoret til Sørum Transport AS er på Kløfta og kjører i hele Norge og Skandinavia, og jeg håper vi i fremtiden ser våre flotte biler mer på Vestlandet, sier en fornøyd Svein Ove Vetrhus om oppkjøpet.
  
 
Samferdsel
Vil du motta nyhetsbrev og invitasjoner?
Arrow

Hovedsamarbeidspartnere

SPV
Karmsund havn
Vassbakk & stol
Haugesund sparebank
Haugaland Kraft
Gassco
Dnb
Hatteland
A. Utvik
Sparebank 1 SR-bank
Hydro
Eurojuris Haugesund