Kyvik og Sildakongen forener krefter
22.12.2022
-Med dette forblir produksjonen av merkevarene lokalt på Haugalandet, Rogaland, heter det i pressemeldingen.
-Gjennom nærmere 200 års samlet erfaring har vi tilegnet oss verdifull kunnskap om foredling av sildeprodukter. Vi ser frem til samarbeidet, og satser stort for å kunne tilby Kyvik og Sildakongens flotte produkter i Norge og det store utland, skriver selskapene i en felles uttalelse.
På nyåret kan man dermed få tak i de gode, gamle produktene med den samme gode smaken - både Norrøna og Carlo, slik Kyvik er kjent for.
-Det er fantastisk for oss å få være med på reisen til en av historiens eldste sildeprodusenter i norge. Nå står vi på for å lykkes og håper på mer fornuftige og forutsigbare rammevilkår videre, sier Simonsen, som har stor tro på at tradisjonsrike matprodukter fra kvalitetsbevisste produsenter, har livets rett i Norge.
-Interessen for norsk tradisjonsmat øker og kvalitet går aldri av moten. Allikevel er det tøft å drive med matproduksjon i dag. Sammen håper vi å være bedre rustet til å håndtere de enorme kostnadsøkningene som har blitt veltet over på norsk industri i de senere år.