Mer koronastøtte til næringslivet

22.09.2021
Næringssjef i Haugesund Kommune, Annette Sæther.
Haugesund kommune deler ut nye 7,3 millioner kroner i koronastøtte til det lokale næringslivet
Stortinget vedtok den 25. juni 2021 å bevilge ytterligere 750 millioner til kommunene for å hjelpe lokale virksomheter som er hardt rammet av pandemien.

Kompensasjonsordningen skal gå til virksomheter i Haugesund som er hardt rammet av nasjonale og lokale smitteverntiltak i forbindelse med Covid 19. Ordningen skal kompensere lokale virksomheter som har falt helt eller delvis utenfor de generelle kompensasjonsordningene.Haugesund kommune deler ut nye 7,3 millioner kroner i koronastøtte til det lokale næringslivet for å sikre arbeidsplasser og aktivitet.

-Haugesund kommune har gjennom flere runder tildelt sårt trengt økonomiske støtte til det lokale næringslivet. Nå er det mer statlig koronastøtte på vei.
Selv om noen opplever økt besøkt og aktivitet, er vi kjent med at den del fortsatt sliter med etterslep på grunn av inntektstap etter en krevende vårsesong. Vi håper alle relevante aktører søker innen 15. oktober, sier Næringssjef Annette Sæther.

Søknadsskjema

Søknad om midler gjøres ved å fylle ut elektronisk søknad via portalen regionalforvaltning.no. Søk opp ordningen for Haugesund kommune.
Publisering og søknadsfrister
Søknadsportalen åpnes den 22. september for søknader med søknadsfrist den 15. oktober 2021
 
Vil du motta nyhetsbrev og invitasjoner?
Arrow

Hovedsamarbeidspartnere

SPV
Karmsund havn
Vassbakk & stol
Haugesund sparebank
Haugaland Kraft
Gassco
Dnb
Hatteland
A. Utvik
Sparebank 1 SR-bank
Hydro
Eurojuris Haugesund