Mona Terjesen til PYX

13.01.2022
Bjarne Laastad, partner og kommunikasjonsrådgiver og Mona Terjesen, som nå starter som kommunikasjonsrådgiver i PYX.
Den erfarne journalisten og redaktøren Mona Terjesen blir ny kommunikasjonsrådgiver i PYX.
Terjesen har journalistutdannelse fra Stavanger, og har de siste 15 årene opparbeidet seg solid og allsidig journalistisk erfaring fra Radio 102, TVHaugaland og Tysvær Bygdeblad - i tillegg til å ha vært ansvarlig redaktør i lokalavisene Vestavind i Sveio og Bømlo-nytt, melder PYX via en pressemelding.

– Vi har hatt et ønske om å satse enda mer på strategisk kommunikasjon, innholdsproduksjon og medierådgiving, og er kjempeglade for å få en så dyktig og erfaren kommunikatør som Mona med på laget. Med sin allsidige bakgrunn fra hele regionen, vil hun bli et spennende og viktig tilskudd til PYX-familien. Mona har et skarpt hode og et behagelig vesen, hun er uredd, vant til å håndtere mange baller i luften samtidig, og har mange kloke råd å dele. Når vi nå fikk denne unike muligheten, var det en skikkelig no-brainer, sier partner og kommunikasjonsrådgiver i PYX, Bjarne Laastad.

Mona kommer fra stillingen som redaktør i Bømlo-nytt.

– Jeg kom i dialog med PYX i fjor vår, men da hadde jeg akkurat fått jobben i Bømlo-nytt, og det å arbeide som kommunikasjonsrådgiver var faktisk ikke noe jeg hadde tenkt på som en mulighet. Jeg har hatt en veldig spennende tid på Bømlo sammen med kjempeflinke kollegaer, men jeg merket likevel at et frø var sådd, og etter hvert som tanken modnet seg, innså jeg at jeg ikke klarte å legge den fra meg. Å få mulighet til å jobbe med så mange ulike sider innenfor kommunikasjonsfeltet sammen med en så fin og dyktig gjeng som den i PYX skal bli utrolig gøy og veldig givende. Jeg tror dessuten at jeg vil ha ganske mye å bidra med, og vi har flere spennende planer, sier Terjesen, som starter i PYX 1. mars.

Haugesundsselskapet PYX er et bredt anlagt kommunikasjonsbyrå med sju ansatte. Selskapet bistår sine kunder strategisk og operativt langs hele kommunikasjonsfeltet; med omdømme- og merkevarebygging, strategisk kommunikasjons- og markedsarbeid, målrettet digital markedsføring, medierådgiving og medietrening, innholdsproduksjon for alle kanaler, visuell identitet og alle former for grafisk design, i tillegg til webutvikling.

– I PYX har vi et veldig resultatorientert fokus i alt vi gjør, og har utarbeidet en effektiv og målrettet metodikk som vi bruker som utgangspunkt for alt vårt kommunikasjonsarbeid. Det er først når kundene våre lykkes, at vi lykkes. Vi opplever at det er et stadig økende behov for de tjenestene vi leverer, og er samtidig glade for at kundene våre opplever resultater av det arbeidet vi gjør. Nå har vi flere gode år bak oss, med 2021 som vårt desidert beste resultatmessig. Med Mona på laget vil vi kunne bistå enda flere og levere enda bedre, sier Laastad, som også er styreleder i PYX. 
Vil du motta nyhetsbrev og invitasjoner?
Arrow

Hovedsamarbeidspartnere

SPV
Karmsund havn
Vassbakk & stol
Haugesund sparebank
Haugaland Kraft
Gassco
Dnb
Hatteland
A. Utvik
Sparebank 1 SR-bank
Hydro
Eurojuris Haugesund