Norovent flytter inn i nytt næringsbygg på Årabrot

24.05.2021
Ruben Hinderlid i Norovent AS FOTO: Liv Alsaker Sande
Næringsparken på Årabrot har fått et nytt større næringsbygg som om ikke lenge vil fylles opp av flere små og mellomstore bedrifter. Først ut til å flytte inn er Norovent AS.
Produsert av:

Ruben Hindelid har drevet ventilasjon- og blikkerslagerbedriften Norovent AS siden 2015. Etter å holdt til i et boligområde i Røldalvegen 6 på Sørhaug i Haugesund i mange år, ser han frem til å flytte bedriften inn i moderne og godt tilrettelagte lokaler på Årabrot. De gleder seg også til å få naboer og er spent på hvilke andre bedrifter som vil etablere seg her.
 

God eksponering


- Dette gleder vi oss til, og vi er ikke i tvil om at beliggenheten på Årabrot vil gi oss en ekstra god eksponering. Dette er et sted både bedrifter og private kjører ofte forbi - ikke minst når de skal besøke miljøstasjonen, sier Hinderlid som ser for seg at selve flyttingen vil skje i sommer.

- Først må vi bygge om seksjonen vår på 300 kvm og skreddersy den til vårt bruk. Vi vil få god parkering rett utenfor og ser frem til at også andre bedrifter flytter inn. Ser ikke bort i fra at flyttingen her kan gi oss positive fordeler og nye samarbeidspartnere, sier Ruben Hindelid som har ni medarbeidere i staben. Norovent AS har lange tradisjoner på Haugalandet og ble startet allerede i 1985.
 

Seksjonsbygg


Det er Haugesund Næringspark II som har bygget det nye seksjonsbygget som ligger like ved siden av Permanor. At det er et seksjonsbygg betyr at det er delt inn i flere seksjoner og at bedriftene har anledning til å leie eller kjøpe en eller flere seksjoner. Det er også mulighet å dele en seksjon med et annet firma.

- Første byggetrinn er nå ferdig med 3 seksjoner (900 kvm), mens i andre byggetrinn kommer det 4 seksjoner (1200 kvm) til, opplyser Jannike H. Iversen i Haugesund Næringspark II som tenker dette både er ideelle lokaler for industri- og håndtverksbedrifter og andre firma som er på jakt etter moderne industribygg med en takhøyde på 8,5 meter. Seksjonene egner seg også godt som lager.

- Det at det er et seksjonsbygg gjør at bedriftene kan skreddersy sitt eget lokale og i tillegg utføre tjenestene selv. Her er det imidlertid store tilpasningsmuligheter både med tanke på inndeling, størrelse og utførelse og lokalene kan leies/kjøpes ferdig innredet etter egne ønsker og behov, eller uinnredet og klare for egne tilpasninger. Sentral beliggenhet og gode parkeringsmuligheter er også et pluss her, sier Holme Iversen og legger til at det er GL Prosjektservice som har hatt hovedentreprisen på prosjektet som stod ferdig våren 2021.
Jobb & næring
Vil du motta nyhetsbrev og invitasjoner?
Arrow

Hovedsamarbeidspartnere

SPV
Karmsund havn
Vassbakk & stol
Haugesund sparebank
Haugaland Kraft
Gassco
Dnb
Hatteland
A. Utvik
Sparebank 1 SR-bank
Hydro
Eurojuris Haugesund