Vassbakk & Stol møter fremtidige kollegaer på yrkesmessen

24.09.2024
Øyvind Kvamsås (Opplæringskontoret for anleggs- og bergfagene), Kristian Bratgjer, Leif Arne Simonsen, Per Oppsal og Tuva Lindanger (alle Vassbakk & Stol) synes yrkesmessa er en fin anledning til å fronte sine lærefag.
Viktig møtearena mellom elever og bedrifter.
Vassbakk & Stol, som er et spesialfirma for masseforflytting, grave og sprengningsarbeider med ca. 620 ansatte, er som vanlig på yrkesmessen som arrangeres i Tysvær Arena Haugesund Sparebank. Her møter de 10. klassinger på Haugalandet og forteller om selskapet sitt og hvilke utdanninger ungdommer bør velge om de ser for seg en jobb i deres bransje.

Leif Arne Simonsen har jobbet flere år i Vassbakk & Stol, og er en gjenganger på standen til selskapet.

- Vi er hovedsaklig på yrkesmessen for å rekruttere lærlinger og på sikt rekruttere fagarbeidere, sier en engasjert Simonsen.

Vassbakk & Stol er svært opptatt av å ansette lærlinger og vise mulighetene i bransjen.

- Vi har i overkant av 40 lærlinger i bedriften nå, og det er gode muligheter for fast jobb etter læretiden, sier Simonsen.

Møtet mellom elever og bedrifter er viktig for de rundt 70 bedriftene som er på yrkesmessen, også for Vassbakk & Stol.

- Vi har møtt flere elever på tidligere yrkesmesser som vi senere har tatt inn som lærlinger. Å møte ungdommer er viktig for oss og ikke minst utrolig givende, avslutter Simonsen før han tar vel imot noen 10. klassinger som er nysgjerrige på hva firmaet driver på med og hvilke lærefag de har.

Yrkesmessen arrangeres over to dager og Haugaland Vekst er arrangør av messen.
Vil du motta nyhetsbrev og invitasjoner?
Arrow

Hovedsamarbeidspartnere

SPV
Karmsund havn
Vassbakk & stol
Haugesund sparebank
Haugaland Kraft
Gassco
Dnb
Hatteland
A. Utvik
Sparebank 1 Sør-Norge
Hydro
Eurojuris Haugesund