Appex er ny hovedsamarbeidspartner for Markedsføringsdagen. Fra venstre Lillian Medby og Tore Fremmersvik fra Appex, og Bernt Jæger og Sindre Haarr fra HN.

Appex er Næringsforeningens nye samarbeidspartner for Markedsføringsdagen- en konferanse vinklet mot digital markedsføring og kommunikasjon.

Skrevet .

Markedsføringsdagen ble gjennomført med stor suksess i 2014. Foruten å være fulltegnet, meldte 100% av deltakerne i evalueringsskjema at de ønsker å delta på konseptet igjen.

En av de fornøyde deltakerne var lederen for Appex, Tore Fremmersvik, som foruten ordinær deltakelse var representert med standplass for sin bedrift.

«Vi ser at Markedsføringsdagen er svært nyttig, ikke bare med tanke på oss selv, men også fordi den bidrar til å «skolere» markedet innenfor fagområder vi tilbyr.

På den måten blir det enklere for oss å nå frem med vårt budskap i kundemøter» sier Fremmersvik til hninfo.

Næringsforeningen er svært tilfreds med å ha fått med Appex på laget, og konferanseansvarlig Bernt Jæger mener Appex passer som «hånd i hanske» til konseptet, som fokuserer på de digitale trendene i markedet.

Torsdag kveld kåret Great Place To Work Institute «Norges Beste Arbeidsplasser 2015» og Appex ble nummer 3 i kategorien 20-49 ansatte.

– Vi er veldig fornøyd med at våre ansatte nok en gang har sendt oss helt i toppen i kåringen av Norges Beste Arbeidsplasser, sier Tore Fremmersvik .

Programmet til Markedsføringsdagen blir snart lansert, men Jæger kan allerede nå avsløre at næringsforeningen har fått på plass et a-lag innen sine segment i Norge.

Til tross for fulltegnet konferanse i 2014, ønsker ikke næringsforeningen å bytte til et større lokale i inneværende år.

– Edda 5 med 193 plasser fungerer utmerket teknisk til konseptet, og vi ønsker ikke endre på noe som fungerte så bra, sier Jæger.

Folk må heller passe på å reservere plass i tide» sier Jæger.

Les også: Alle vil tilbake

En av Norges beste arbeidsplasser

Se bilder fra fjorårets konferanse under:

[widgetkit id=166338]