Fra venstre: leder IT-drift Tore Solberg, Karl-Johan Ferkingstad leder Utvikling, og daglig leder Tore Fremmersvik. I bakgrunnen et mini-amfi som skal brukes til kundepresentasjoner og interne arrangement.

Appex jubilerer med nye og større lokaler i Decobygget på Raglamyr.

Skrevet .

Appex leverer tjenester innen kommunikasjon, systemutvikling og IT-drift til bedrifter på HaugalandetEtter 5 års drift opplever det kreative teknologiselskapet fortsatt god vekst og Appex-gruppen styrer i år mot 75 millioner i omsetning. Med økt aktivitet og mange nye ansatte de siste årene var tiden inne for å utvide lokalene – igjen.

I disse dager pågår derfor en større utvidelse, og etter ombygging vil selskapet disponere totalt 750 kvadratmeter i Deco-senteret på Raglamyr. Et av det nye elementene som legges inn er et eget mini-amfi egnet til presentasjoner og interne arrangement.(se skisse under)

-Ombyggingen og utvidelsen vi nå gjør skal først og fremst ta høyde for den økte aktiviteten og bidra til et enda bedre arbeidsmiljø for våre ansatte. Vi legger samtidig til rette for mer samhandling og kompetanseoverføring med amfiet og flere lekne områder hvor vi både kan jobbe og ta imot kunder på en god måte. Vi har lagt ned mye arbeid i detaljene og håper våre nye lokaler gir økt motivasjon og en mer effektiv arbeidshverdag – noe jeg er sikker på kommer våre kunder til gode. Vi gleder oss til å ta i bruk og vise fram de nye Appex lokalene rett over sommeren, sier en entusiastisk daglig leder Tore Fremmersvik.

Her kan du lese mer om Appex

Bilde under. Slik skal det se ut etter at ombyggingen er ferdig.

Appex_3D_20160301

 

(3D skisse, Arkitektfirma Knut Kolstø og Appex)