Bakers satser i Haugesund

02.11.2009


Mandag 2. november starter produksjonen av brød fra en flunkende ny tunellovn i Bakers bakeri i Haugesund. Vi går inn i en ny tidsalder, sier bakerisjef Olav Sævereid.

Han har opplevd utviklingen i bakeriet helt siden det het Hauge & Lindaas, gjennom tiden under Bakehuset, og til det nå er en del av Bakers.

Det landsdekkende bakeriselskapet Bakers investerer med dette i underkant av 10 millioner kroner i Haugesund. Det sikrer arbeidsplassene og videre produksjon her i Haugesund, og det er vi veldig glad for, sier Sævereid. Vi sikrer også nærheten til kundene våre med at vi fortsatt produserer i Haugesund.

Den nye ovnen gjør det mulig å produsere brød av enda bedre kvalitet på en mer effektiv måte. Brødet blir da også ferskere når det kommer ut i butikk. Kundene kommer også til å merke den gode kvaliteten på brødene, samtidig som den gode gamle smaken er der fremdeles, sier salgskonsulent Kari Midteide.

Ovnen varmes med naturgass. Det er miljøvennlig og tilgangen på naturgass er jo en fordel vi har i Haugesund framfor de fleste andre steder i landet. I tillegg blir avgassene fra ovnen brukt til oppvarming av lokalene våre.

Vi er glade for at Bakers har valgt å satse i Haugesund, sier Sævereid
Vil du motta nyhetsbrev og invitasjoner?
Arrow

Hovedsamarbeidspartnere

Haubo
A.Utvik as
SPV
Karmsund havn
Vassbakk & stol
Sysco
Haugesund sparebank
Haugaland Kraft
Gassco
Dnb
Tveit
Hatteland