Et pling for nytt medlem! Bernt og Egil er som vanlig ikke vanskelige å be når bilder skal tas, mens Ingeline i kjent stil åpenbarer sin naturlige beskjedenhet. Hilde var på bryllupsreise da bildet ble tatt.

Lyden av bjelleklang skal inspirere i jakten på nye HN-medlemmer.

Skrevet .

25 nye hittil i år gir håp om å nå målsettingen på 10 prosent vekst i nye medlemmer i 2017. Urolige tider med konkurser, avviklinger og fusjoner har gitt en del avskallinger, og derfor er fokuset på å skaffe nye medlemmer høynet i foreningen. Resultatet av den pågående markedsundersøkelsen gir gode kort på hånden for HN-organisasjonen; den viser at de nærmere 500 medlemsbedriftene er godt fornøyd med det næringspolitiske arbeidet som gjøres og de kurs- og kompetansetilbudet foreningen har bygget opp..

For å synliggjøre økt trykk på medlemsrekruttering, kom  vi  på ideen med å henge ei bjelle i gangen, som det skal ringes i ved hvert nytt medlem som blir innmeldt i HN. Denne første uka har lyden av bjella latt seg høre to ganger; både Møller Bil og Garnius er blitt nye medlemmer av storfamilien på Haugalandet.

Etter en hektisk vår kjører HN på lavgir nå i sommer, og vi har helt stengt de to siste ukene i juli. Med en krevende høst i sikte håper vi på en solrik og livgivende ferie, slik at vi alle, uthvilte både i kropp og sjel, kan møte nye utfordringer i august. Til beste for alle dere vi er satt til å betjene..

God sommer!