Fornøyde medarbeidere ved Haugesunds-kontoret etter bragden i Stavanger. Fra venstre: Grafisk designer Nina Maria Nordskog, expo manager/designer Bernt Hilmar Jacobsen og expo designer (hoved-designeren på begge stands) Øystein Olsen.

Ikke kom å si at Haugesund ikke kan design! Colours vant begge de to prestisjetunge prisene “Best stand award” under årets ONS.

Skrevet .

Prestasjonen er unik fordi  det er første gang samme designselskap vinner begge klassene. Blant mer enn 1300 utstillere, i sterk konkurranse med store og anerkjente byråer og selskaper såvel nasjonale som internasjonale, gikk det norske design- og kommunikasjonsselskapet helt til topps. Dette er en bekreftelse på at selskapet er helt i verdenstoppen innenfor dette fagfeltet.

Colours har ca 50 ansatte med kontorer i Bergen, Haugesund, Stavanger og Oslo. Selskapets Expo-avdeling i Haugesund ledet av Bernt Hilmar Jacobsen, stod for største delen av prosjektene på ONS og hadde hovedansvaret for leveransene til Gassco og Centrica Energy.

I klassen “Beste stand under 50m2″ vant standen til Centrica Energy. I klassen “Beste stand over 50m2” var det Gassco sin stand som gikk til topps. Colours hadde totalt 15 standleveranser på ONS, da med hovedansvar for konseptutvikling, kreativ løsning, design og prosjektering. Videre også gjennom byggeprosessen, leveransen og demonteringsfasen.

Totalleveransene fra Colours inneholder også strategisk rådgiving og teknologileveranser i form av webbaserte applikasjoner, interaktive presentasjoner og spill. Colours var med dette et av de aller mest toneangivende design- og kommunikasjonsselskapene representert på ONS, heter det i en pressemelding fra selskapet.

 

Expoteamet i Haugesund som stod for den unike bragden  med de to vinnende stands på ONS er som følger;

Bernt Hilmar Jacobsen – expo manager / designer

Øystein Olsen – expo designer (hoved-designeren på begge stands!)

Hallstein Natås – expo designer (vår uunværlige expo mentor)

Andreas Karoliussen – Prosjektleder (Centrica)

Vidar Mæland – prosjektleder (Gassco)

Nina Maria Nordskog – Grafisk designer

Sara Åberg – prosjektleder

Anne Grete Larsen – Mediegrafiker

Maria Katrine Meling – Produksjon

Jan Sigurd Førland – Produksjon

ons gassco

Slik så det ut på standen til Gassco, som Colours vant en av prisene for.