Odd-Andreas Våge (t.v.) og Glenn Helge Kvilhaugsvik i Header kan glede seg over nok en kontrakt (arkivfoto)

Digitale produktideer fra Haugesund skal installeres i nasjonalt busselskap

Skrevet .

Header AS i Haugesund inngikk i denne uken en  stor kontrakt med busselskapet Norgesbuss på leveranser av digitale reklame/infoskjermer.

Norgesbuss skal i første omgang installere digitalskilt på alle sine sentraler, og deretter på alle terminaler samt i flere av sine rutebusser og expressbusser.

– Om ikke lenge kan vi kanskje se skjermer og systemer utviklet i Haugesund i samtlige flybusser i Norge, sier daglig leder  Odd-Andreas Våge.

Avtalen er gjort sentralt, og monteringen er allerede i gang, sier ansvarlig hos Norgesbuss, Øyvind Stephansen. Noen lokale kunder som bruker Header sine digitalskilt systemer: GoTo, Helifuel, Ifocus Øyeklinikk og Ifocus Optikk.

Header utvider kontorene i disse dager for å romme ett showrom for sine løsninger innen infoskjermer. Det ansettes i disse dager ansvarlige for å ta digitalskilt.no videre, sier Våge.

Header ble etablert da Våge flyttet tilbake til Haugesund etter 15 år i Oslo. Header har eksistert i bare to år, og allerede etablert seg med store kunder, både lokalt, men også nasjonalt.

Header AS har nasjonale kunder som bla. Chili Mobil, Nikita Frisørene, Dagsavisen, Bohus, Memira og Geno. Header har i dag 4 fast ansatte og noen timebaserte konsulenter.