Nils Sørhaug AS har en stabil i utvikling i et krevende år for bransjen på Haugalandet.

Nils Sørhaug AS har en stabil utvikling i et krevende år for bransjen på Haugalandet.

Skrevet .

Daglig leder Nils Sørhaug er svært tilfreds med året så langt med tanke på bilsalg. Vi holder samme nivå som i 2015, noe vi er svært godt fornøyd med av to grunner; For det første klarer vi samme volum selv uten el-biler eller hybrider i vårt sortiment, og for det andre er vi stabile i et marked som så langt ligger ann til en nedgang rundt 14% sier Sørhaug til hninfo. (kilde:OFV, gjelder kommunene på Haugalandet og Sunnhordland)

Sørhaug mener årsaken til utviklingen er en kombinasjon av godt design på Mazda CX5 og CX3, biler med og uten firehjulstrekk og «Mazda Sky Activ», som er Mazda`s nye motorer med lavt forbruk og høy ytelse til en folkelig pris. -Dette har falt i smak blant nybil kjøpere på Haugalandet og i Sunnhordaland de siste årene sier Sørhaug, som også merker en tendens til økt salg på nye Mazda 2 som et godt alternativ til El-bil.

Og i sentrum blir Nils Sørhaug AS; Med vår sentrale plassering midt i sentrum får vi stadig nye kunder som setter pris på vår beliggenhet «kun et utspark fra stadion», sier en smilende Sørhaug.