Edinburgh et besøk verdt

07.07.2009
Edinburgh er et besøk verdt. Det er denne gjengen enig i. De var med på åpningsturen til Ryanair og opplevde både kilt, haggis og skotsk gjestfrihet.

En gruppe på vel tretti haugalendinger kastet glans over åpningsturen lørdag 4. juli i regi av Haugesund Travel. En god times flyreise og den skotske hovedstaden åpenbarte seg i alle sin prakt vakkert beliggende ved fjorden Firth of Forth.
Edinburgh har nær 500.000 innbyggere og er nest etter London den mest populære turistbyen i Storbritannia. Særlig i august er det folksomt i den vakre byen, da syder det av liv under alle festivalene.
Under åpningsturen ble det foretatt en presentasjon av Haugesund-regionen i det norske konsulatet i byen. Der iortalte reislsievssjef Tore Gautesen om regionens turisttilbud og viste filmen "Det åpne landskapet" for pressefolk og representanter for reisebyrå og turistnæring. Adm.dir. i HN, Egil Severeide orienterte om næringslivet i regionen og dr. Kjell Gunnar Gundersen i Scanhealth om det medisinske tilbudet som selskapet lanserer for det britiske publikum.
Møtet førte til betydelige presseoppslag i skotske medier; blant annet ble Scanhealth og Haugesundregionen presentert i en av Skottlands mest populære TV-stasjoner.
Du kan lese mer om åpningsturen og turistmagneten Edinburgh i neste nummeer av Jobb & Næring som kommer ut i slutten av august.

http://www.h-avis.no/article/20090706/NYHETER/712452867/1058/AKTUELT
Vil du motta nyhetsbrev og invitasjoner?
Arrow

Hovedsamarbeidspartnere

Haubo
A.Utvik as
SPV
Karmsund havn
Vassbakk & stol
Sysco
Haugesund sparebank
Haugaland Kraft
Gassco
Dnb
Tveit
Hatteland